Cauti un contabil? Conta Radulescu te asteapta!

contabilitate

contabilitateCu toate ca firmele de contabilitate par a fi pe toate drumurile (mai ales in capitala), cand vine vorba de contabilitatea societatii tale, vrei sa te asiguri ca primesti cele mai bune servicii si, de ce nu, cea mai buna oferta din punct de vedere financiar. Existenta unui numar mare de firme de contabilitate poate fi un avantaj, dar si un dezavantaj: fiind atat de multe, nu stii care este alegerea cea mai buna, si exista riscul de a alege un contabil care nu iti poate oferi ajutorul de care ai nevoie. De aceea, in cazul in care locuiesti in Bucuresti, iti prezentam firma de contabilitate Conta Radulescu, o firma care ofera atat servicii de contabilitate, cat si servicii de salarizare, servicii de fiscalitate si servicii conexe.

Servicii contabile oferite de Conta Radulesu – pachetul de baza

In momentul in care alegi o firma de contabilitate, este foarte important sa te asiguri ca serviciile pe care le cauti sunt incluse in oferta firmei. Pachetul de baza oferit de Conta Radulescu cuprinde urmatoarele servicii:

– Introducerea datelor initiale in momentul preluarii contabilitatii; aceste date sunt referitoare la solduri initiale, clienti, datorii, rulaje etc;

– Analizarea situatiei depunerii declaratiilor fiscale si a fisei de platitor;

– Prelucrarea datelor preluate;

– Solicitarea documentelor necesare de la clienti;

– Evidenta anumitor aspecte: clienti, furnizori, mijloace fixe etc;

– Inregistrarea tranzactiilor in ordine cronologica si logica;

– Intocmirea unei serii de documente necesare: registrul jurnal, registrul inventar, jurnalele de TVA, cartea mare;

– Intocmirea unei balante de verificare in fiecare luna;

– Intocmirea declaratiilor fiscale, dar si a deconturilor TVA;

– Realizarea si certificarea  bilanturilor, atat semestriale cat si anuale;

– Evidenta, din punct de vedere contabil, a salariilor; acest serviciu cuprinde statele de salarii, fisele fiscale si declaratii aferente;

– Contabilitate de gestiune;

– Asistenta in momentul intocmirii Dosarului de Inventariere obligatoriu, in fiecare an.

Oferta speciala contabila propusa de Conta Radulescu

Inainte de toate, Conta Radulescu doreste sa isi stie clientii multumiti. De aceea, in cazul in care au trecut 90 de zile de la data inceperii colaborarii, iar tu nu esti multumit de serviciile pe care le-ai primit, iti vei primi banii inapoi. Astfel, alegerea firmei Conta Radulescu nu reprezinta un risc: nu investesti sume uriase fara a avea siguranta unor rezultate optime, iar firma iti va oferi tot ajutorul de care ai nevoie pentru cel putin trei luni.

Conta Radulescu iti pune la dispozitie o oferta contabila extrem de atractiva; inainte de toate, aceasta oferta are ca si caracteristica o reducere de 50% in prima luna de contract. Inainte de toate, firma noastra pune pe primul loc clientul; de aceea, te vom ajuta sa economisesti timp si bani, oferindu-ti servicii de curierat propriu si gratuit al actelor contabile. Astfel, actele vor ajunge la noi rapid si in siguranta, fara ca tu sa fii nevoit sa le livrezi personal.

Mai mult decat atat, Conta Radulescu nu cere niciun comision si nicio taxa pentru prelucrarea contabilitatii de la firma actuala; aceasta se va face in mod gratuit. Astfel, vei putea schimba firma de contabilitate intr-un timp scurt, fara a plati bani in plus. Oferta contabila este valabila pentru toate tipurile de organizatii, inclusiv ONG!

Alege serviciile de contabilitate oferite de Conta Radulescu! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.contaradulescu.ro!