Jaluzele verticale – protejeaza incaperea de razele solare

Mobila si covoarele s-au decolorat? Multe obiecte care se afla in apropierea geamului s-au deteriorat? Acest lucru se intampla deoarece razele de soare nu au fost blocate corespunzator. Pentru a asigura protectie solara ai nevoie jaluzele verticale sau orizontale de buna calitate. Jaluzelele nu numai ca protejeaza incaperile de efectul nociv al radiatiilor solare, dar ofera si un aspect elegant intregii incaperi.

Unde poti gasi jaluzele verticale de calitate superioara?

Pentru a beneficia de produse fiabile, care sa reziste in timp apeleaza la compania Vem SRL. Denumirea apartine unei companii care se ocupa in primul rand cu distribuirea echipamentelor de birotica. Cu timp afacerea s-a extins si in prezent comercializeaza o gama si mai larga de produse. Din produsele comercializate fac parte si urmatoarele produse: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, mochete, tamplarie PVC. In prezent compania este apreciata atat pentru calitatea articolelor promovate cat si pentru pretul mic solicitat.

Jaluzelele verticale sunt produse cautate de un numar impresionant de clienti. Acestea se gasesc intr-o mare varietate de nuante si culorii si exceleaza prin calitatea materialelor din care sunt executate. Jaluzelele nu au numai rol estetic, ele ofera si protectie impotriva razelor solare. Jaluzelele, fie ele verticale sau orizontale, nu permit caldurii sa-ti invadeze locuinta. In felul acesta locuinta este ferita de lumina puternica si de caldura arzatoare din zilele caniculare de vara. Nu trebuie sa mai investesti in aparate de aer conditionat deoarece jaluzelele vor face toata treaba. Expertii de la Vem SRL realizeaza aceste jaluzele verticale la comanda, asa ca vei beneficia de produsele dorite exact asa cum ai nevoie de ele.

Investeste in jaluzele verticale si bucura-te de confort

Poti comanda jaluzele verticale atat pentru propria locuinta cat si pentru birou. Aceste articole pot fi montate in tavan, in glaf, in perete sau in plan inclinat. Au posibilitati multiple de montare asa ca nu trebuie sa modifici structura incaperii. Datorita materialelor fiabile utilizate in executarea lor, jaluzelele nu se deterioreaza in timp, nu isi schimba aspectul, nu se scamoseaza si nu isi schimba forma. Se intretin cu usurinta si nu necesita resurse suplimentare. Vei investi putin in produse deosebit de bune. Poti beneficia de montarea produselelor daca alegi sa colaborezi cu expertii de la Vem SRL. Pentru a asigura garantia calitatii, compania ofera 24 luni de garantie pentru produsele comercializate.

De acum razele solare nu vor mai reprezenta o problema. Obiectele care se afla in vecinatatea geamului nu se vor mai deteriora sau decolora, iar aerul din incapere va fi mult mai placut. Vei avea parte de confort termic si intimitate in propria locuinta atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Investitia nu va fi prea mare daca alegi sa colaborezi cu cei de la Vem SRL. Produsele pe care acestia le promoveaza se afla la cel mai bun raport calitate-pret.

Investeste in jaluzele frumoase si bune pentru a te bucura de ele o perioada mai lunga de timp. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0720.200.843 sau trimite un email la adresa magazin@vemsrl.ro. Alege cele mai frumoase si practice jaluzele verticale.