Cazare Voineasa la Pensiunea Ciobanelu – destinatia perfecta pentru concediul tau!

f91ef796995d5fd0e98c17da98cb9c80Se apropie ziua in care vei pleca in vacanta si inca nu te-ai hotarat cu privire la destinatia pe care o vei alege? Nu dispui de foarte multe zile de concediu, dar o scurta escapada la munte ti-ar putea face bine? Ce ai spune sa incepi sa iti cauti cazare in Voineasa?

Daca nu ai avut pana acum ocazia sa treci prin aceasta zona, este momentul sa te opresti pentru putin timp. De asemenea, in cazul in care vrei o cazare pe placul tau in aceasta regiune, verifica daca mai sunt locuri la Pensiunea Ciobanelu: te vei convinge ca a fost o buna alegere imediat ce vei ajunge acolo!

De ce sa iti cauti cazare Voineasa?

Nu-i asa ca majoritatea prietenilor tai s-au oprit macar o data in Voineasa si ti-au indicat si tie regiunea pentru un scurt sejur de reincarcare a bateriilor? In aceste conditii, nu mai ai niciun motiv sa stai pe ganduri: locatia este absolut superba, iar cat despre tot ce tine de cazare in Voineasa, numeroasele pensiuni din regiune reprezinta solutia ideala pentru o minivacanta sau pentru un intreg concediu.

Voineasa se afla in judetul Valcea, intr-un paradis verde care abunda in vegetatie si adevarate minunatii create de natura. Locatia este foarte aproape de Lacul Vidra, Cascada Apa Spanzurata, Cascada Moara Dracului, Plaiul Poienii, Obarsia Lotrului etc. In cazul in care nu ai avut ocazia sa te opresti prin aceste locuri cu adevarat aparte, acum ai ocazia sa o faci si cu siguranta, iti vei dori sa revii in Voineasa ori de cate ori simti nevoia. Asigura-te ca ti-a gasit cazare in Voineasa si porneste intr-o incursiune de-a lungul frumusetiilor naturii!

Pensiunea Ciobanelu- cazare Voineasa pe placul tuturor!

Toti cei care vor sa se bucure de o zona deosebita trebuie sa aleaga Voineasa, iar pentru a nu mai trebui sa cauti locuri de cazare, acesta este ca si stabilit: Pensiunea Ciobanelu. In acest timp, ai scapat de grijile legate de cazare in Voineasa. Doar trebuie sa iti faci o rezervare din timp a camerei sau a camerelor de care vrei sa dispui in acea pensiune.

Cu siguranta, Pensiunea Ciobanelu este cea mai buna alegere in materie de cazare Voineasa. Fiind o pensiune de 3 margarete, turistii vor fi intampinati cu servicii de calitate conform nevoilor lor: ei au la dispozitie un numar de 23 de camere de tip single, dublu, cu 4 locuri si tip apartament, iar printre facilitati se numara terenuri de fotbal si tenis, masa de biliard, ponton de pescuit, loc de joaca pentru copii etc.

Aceasta pensiune este alegerea potrivita pentru organizarea unor evenimente private cum ar fi nunti, botezuri, aniversari, team-bildinguri etc. si pune la dispozitia persoanelor interesate oferte pentru concediu, Craciun si Paste. Totodata, restaurantul pensiunii te asteapta pentru a degusta din cele mai gustoase preparate romanesti.

Daca iti surade ideea de a pleca intr-o minivacanta la poalele muntilor sau de a-ti petrece concendiul in Valcea, optiunea in materie de cazare in Voineasa trebuie sa fie Pensiunea Ciobanelu: zile de completa relaxare si distractie te asteapta in mijlocul naturii!

Pensiunea Ciobanelu – loc de cazare in Voineasa cat mai aproape de natura!