Cazuri de mutari mobila particulare

mutari mobila

mutari mobila

Professional Movers este cea mai buna solutie pentru a scapa de grijile cauzate mutarea mobilierului si a bunurilor. Oferim diferite tipuri de servicii, printre care si cel de mutari mobila. Grija si atentia la detalii sunt esentiale pentru reusita unei mutari in deplina siguranta, finalizata cu succes. Vom incepe o mica serie de articole in care vom analiza cateva mutari mobila ce au iesit in evidenta prin particularitatile fiecarei misiuni.

Mutari mobila lemn masiv

Vom incepe cu provocarile ce apar in mutarile de mobila masiva. Mobilierul masiv este intr-adevar o provocare datorita particularitatilor ce apar si sunt prezente la acest tip de mutari mobila. In mod normal majoritatea elementelor de mobilier sunt create din placi PAL. Acestea sunt practic doua fasii de furnir ce invelesc un miez creat din aschii si fragmente mici de lemn, similare cu spanul sau aschiile, care sunt tinute laolalta cu ajutorul adezivilor de genul aracetului.

Marele avantaj al mobilierului din placi PAL este acela ca el poate fi dezasamblat in vederea unei mutari mobila. Grija pe care o depunem in cursul acestui proces este garantia ca la final, mobilierul asamblat nu va prezenta nici o urma a demontarii si a transportarii acestuia.

Revenind la mobilierul din lemn masiv, mutarea acestuia ridica mici dificultati in ceea ce priveste manipularea si transportarea acestuia. Cel mai important factor fiind acela al greutatii si al faptului ca demontarea acestuia in vederea unei mutari mobila este de cele mai multe ori ingreunata. Firesc, si acest gen de mobilier poate fi dezasamblat intr-o masura, insa, exista si articole de mobilier masiv ce trebuiesc transportate ca atare. Experienta acumulata de catre echipelor noastre de mutari mobila isi face simtita prezenta prin usurinta cu care reusim sa raspundem oricarei provocari.

Mutari mobila lemn masiv executate cu profesionalism

Ca si exemplu de situatie in care nu exista posibilitatea demontarii mobilierului masiv este cel al articolelor de mobilier vechi sau de colectie. In Bucuresti, dar si in intreaga tara exista familii si persoane ce se afla in posesia obiectelor de mobilier fie ele vechi sau de colectie. In cazul unei mutari mobila, acestea trebuiesc protejate cu mare grija, deoarece chiar si pana cea mai mica urma prezenta pe suprafata acestuia poate duce la scaderea valorii mobilierului. In acest sens, echipele noastre fac o catalogare minutioasa a intregului mobilier si pregatesc toate detaliile pentru a putea asigura o cat mai buna siguranta la transport.

Astfel, inainte de a fi transportata, elementele detasabile ale mobilierului sunt puse separat in folii de protectie sau cutii, iar corpurile masive, la randul lor sunt si ele acoperite cu folii anti-soc iar acolo unde este cazul, acestea sunt plasate si pe platforme de transportare.

Indiferent de greutate, valoare si dificultate, orice tip de mutari mobila este pentru noi o provocare pe care o acceptam cu cea mai mare placere. Spunem acest lucru deoarece experienta acumulata si portofoliul nostru de clienti aflat intr-o continua crestere ofera garantia profesionalismului. Echipa noastra de consultanti poate fi accesata atat prin intermediul siteului nostru, www.professionalmovers.ro sau telefonic. Va asteptam.

admin

admin