ACS Dezinsectie va ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai bune preturi!

Servicii-deratizare-Craiova-JIfvnCuratenia este extrem de importanta in orice tip de spatiu, daca doriti ca sanatatea voastra si a celor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in acea locatie sa fie protejata. Daca nu dispuneti de timpul necesar pentru a va ocupa personal de acest lucru, trebuie sa insarcinati pe cineva priceput care dispune de echipamente performante si de produse profesionale, adecvate ingrijirii si curatirii fiecarui tip de suprafata, astfel incat operatiunile propriu-zise sa se realizeze intr-un mod eficient, iar rezultatele sa fie stralucitoare, la propriu.

Pana si dispozitia este influentata de aspectul unei camere. Daca in locuinta ta sau in biroul in care iti petreci cateva ore bune din zi, va fi mereu ordine, vei constata, cu siguranta, ca vei fi mult mai vesel si linistit, iar aprecierea celor din jur nu va intarzia sa apara. Mirosul urat va disparea, la fel si praful si murdaria, iar voi veti fi mult mai relaxati.

Societatea ACS Dezinsectie pune la dispozitia celor interesati servicii de curatenie profesionala in Craiova, la un raport excelent calitate-pret. Echipa care activeaza in cadrul firmei si care se va ocupa de curatarea spatiilor, este flexibila, profesionista, dinamica, rabdatoare, serioasa si corecta.

Daca aveti un program foarte incarcat sau ati fost plecati o perioada mai lunga de timp in afara tarii sau in alt oras, iar la intoarcere considerati ca este nevoie de o curatenie in profunzime, ne puteti contacta in orice moment din zi si din noapte, intrucat, serviciile noastre sunt disponibile non-stop, 24h/24h, 7 zile pe saptamana.

Locuintele, birourile, halele industriale (ce pot avea o suprafata intre 1000 si 20000 mp), depozitele si spatiile de productie vor fi curatate si igienizate in cel mai scurt timp, de catre personalul companiei ACS Dezinsectie. Vor fi respectate standarde inalte de calitate pentru ca multumirea voastra sa fie deplina, compania noastra putand sa va ofere si servicii in urmatoarele domenii: deratizare, dezinfectie, dezinsectie si ignifugare.

Experienta pe care o avem in domeniul in care activam ne-a ajutat in fiecare relatie de colaborare sa ne pliem pe necesitatile clientilor si sa fim receptivi la acestea, ceea ce nu a facut decat sa ii bucure. Atat in serviciile de curatenie profesionala pe care le oferim, cat si in celelalte tipuri de servicii, urmarim sa imbunatatim metodele de lucru, adoptand noile tehnici din fiecare domeniu.

Apeland la serviciile noastre veti beneficia de consultanta gratuita astfel incat reclamatiile sau plangerile de orice tip sa nu isi aiba locul in parteneriatul furnizor-client, ci numai valorile pozitive, ca: amabilitatea, increderea, seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea, etc.

Indiferent de complexitatea lucrarii pentru care ne solicitati, veti avea parte de o rezolvare temeinica si de calitate. Respectam cu strictete conditiile stipulate in contract, oferindu-va garantie pentru fiecare interventie, dar avem grija, in acelasi timp, si la aspectele de mediu, intrucat utilizam numai produse avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania, in conformitate cu legislatia UE, respectand standardele de calitate ISO 2001.

Pentru o viata sanatoasa si confortabila, luati legatura cu personalul companiei ACS Dezinsectie care va va oferi servicii de curatenie profesionale.