Ce trebuie sa stiti despre echipa de tractari auto si perioada de asteptare a acesteia

tractari auto

tractari auto

Anual sute de tineri isi incep cariera de soferi de camioane, acestia ajung sa serveasca firme atat din categoria celor serioase, dar si a celor care mai ignora din cand, in cand simple notiuni de bun simt cum sunt cele ce tin de verificari periodice tehnice sau cea de a asigura buna functionare a camioanelor. Suntem Cris Power Logistic din Bucuresti si asiguram servicii complete de tractari camioane, auto, dar si transport utilaje si asistenta tehnica atat pe intregul teritoriu al Romaniei, cat si in spatiul UE. Nici unui sofer tanar nu-i dorim sa ramana blocat pe drum, undeva in pustiitate, insa aceste situatii se intampla, fie ca din cauza lipsei unei mentenante a utilitarului, sau din motive independente de firma sau de sofer.

Oferim servicii de tractari auto 24/7 oriunde in tara si in spatiul UE

Noi oferim servicii de tractari auto cu un tonaj maxim de 7tone, asadar, putem oferi asistenta tehnica atat pentru masini mici, dar si pentru dubite de transport persoane dar si pentru camioane si chiar si utilaje. Cazul nefericit in care un sofer tanar ramane blocat intr-o zona complet izolata (exista foarte multe astfel de drumuri judetene complet rupte de orice civilizatie si foarte rar circulate) poate pleca de la foarte multi factori, incepand de la un defect tehnic ce nu poate fi remediat prin eforturi proprii, eroare de ghidaj, cauze de natura indirecta si nu numai.

Exista firme de transport care au deja incheiate contracte cu una sau chiar mai multe firme de tractari auto, asadar, daca lucrati la o astfel de firma, contactati dispeceratul sau pe una din persoanele de decizie. In caz contrar, puteti solicita ajutorul unor colegi (daca acestia se afla in zona si pot veni) sau la o firma de tractari auto. Noi ca si firma furnizoare de astfel de servicii va sfatuim inca din start sa acordati o mare atentie la cine apelati deoarece firmele slab dotate va pot cauza timpi de asteptare chiar si de mai bine de 10 ore, lucru ce cu siguranta nu va va ajuta.

Durata de asteptare a echipei de tractari auto variaza in functie de localizarea dumneavoastra

Noi garantam cel mai mic timp de interventie, insa, in functie de localizarea dumneavoastra, acesta poate fi de la cateva zeci de minute, pana la cateva ore. Pentru a ne apela, puteti folosi unul din numelerele noastre: 0724 045.151 sau 0721 240.243. In cel mai scurt timp, o echipa de tractari auto va va contacta pentru a stabili toate detaliile. Puteti folosi chiar telefonul inteligent pentru a trimite coordonatele dumneavoastra.

Pe durata timpului de asteptare a echipei de tractari auto asigurati o semnalizare eficienta a camionului (avarii, triunghiuri reflectorizante, conuri, etc.) De asemenea, daca vremea ofera conditii aprige (ploi, ger, ninsori ambundente) incercati sa va asigurati un minim de comfort termic dar si o buna hidratatre. Pe timp de iarna este esential sa aveti minim un termos cu un ceai cald dar si lopata pentru deszapezire pentru a asigura o buna vizibilitate a camionului. Mentineti legatura cu echipa de tractari auto, iar daca situatia este chiar grava (furtuni de zapada, geruri puternice, etc.) apelati si la autoritati.

admin

admin