Lanturile din aur de la Bijuteria Mataranga va vor pune in valoare eleganta intr-un mod deosebit

lant din aur

lant din aur

In ziua de astazi majoritatea bijuteriilor nu se mai fac manual ci cu ajutorul unor utilaje speciale iar munca bijutierilor nu mai este bine platita si apreciata asa cum era in trecut. Totusi mai exista oameni care apreciaza bijuteriile deosebite, lucrate cu atentie si unice si cer sa se realizeze bijuterii la comanda.

Una dintre cele mai populare bijuterii este lantul din aur pe care il puteti gasi si la noi, la Bijuteria Mataranga la care puteti atasa un pandantiv elegant sau sa il purtati simplu. Indiferent de gusturile pe care le aveti in magazinul nostru online www.bijuteria-mataranga.ro veti putea gasi un lant din aur pe gustul dumneavoastra.

Cateva aspecte privind fabricarea unui lant din aur

Daca v-ati intrebat vreodata cum se fabrica un lant din aur atunci va vom dezvalui noi, in linii mari acest proces. Inainte de a va expune procesul, trebuie sa spunem ca bijutierul lucreaza cu multa atentie si migala, astfel incat fiecare detaliu, oricat ar fi el de mic, sa fie realizat ireprosabil.

Intregul proces de creare al unui lant din aur porneste de la o bucata de aur sub forma de bara de mici dimensiuni pe care bijutierii o numesc stanta iar cu ajutorul unui laminator se prelucreaza aurul. Mai intai se deformeaza aurul obtinandu-se o bucata mai subtire. Apoi se subtiaza si mai tare trecand-o prin canturi de dimensiuni din ce in ce mai mici. La fiecare trecere aurul se decaleste adica i se micsoreaza duritatea cu un tratament metalurgic special. Dupa acest intreg proces se realizeaza etapele pentru a obtine zalele pentru acest lant din aur in conformitate cu procedeele specifice pana cand se obtine greutatea si forma ideala.

Calitatea exceptionala a bijuteriilor Mataranga

Aici la Bijuteria Mataranga puteti gasi bijuterii realizate cu atentie si desavarsire de bijutieri italieni si aduse in Romania, special pentru a deveni accesoriile perfecte indiferent de tinuta pe care o purtati.

Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am remarcat prin calitatea deosebita a bijuteriilor pe care le comercializam dar si prin preturile accesibile in raport cu calitatea oferita. Un lant din aur cu siguranta va putea deveni un cadou perfect atat pentru ea cat si pentru el. Indiferent de grosime sau design puteti sa alegeti din zeci de modele, astfel incat fiecare lant din aur sa se incadreze perfect in gusturile pe care le aveti.

Comandati chiar azi bijuterii de calitate superioara

Pentru a putea comanda bijuteriile disponibile pe site-ul nostru www.bijuteria-mataranga.ro nu trebuie decat sa urmati pasii de pe site si doar cu cateva click-uri acestea pot fi ale dumneavoastra. Daca nu sunteti decis daca sa cumparati inca, sau unul dintre produsele noastre nu se afla pe stoc, puteti sa le adaugati in lista de dorinte si sa comandati imediat ce acestea devin disponibile.

Un lant din aur cu siguranta va fi apreciat, mai ales daca aveti un pandantiv pe care doreati sa il purtati de multa vreme, atunci cu siguranta va fi bijuteria perfecta, indiferent de ocazie.

Va asteptam la Bijuteria Mataranga sa va alegeti unul dintre modelele de lant din aur sau orice alte bijuterii care sa va puna in valoare tinutele prin calitatea si desavarsirea cu care au fost realizate.

 

admin

admin