Ceara elastica

ceara-granule-elastica-levantica-la-1kg-roialFemeile stiu ca pentru a fi frumoase, trebuie sa depuna eforturi, uneori chiar destul de mari. Unul dintre cele mai dureroase obiceiuri este epilatul; indiferent de zona pe care aplica seara, durerea exista si este nevoie de ceva timp pentru ca pielea sa se obisnuiasca si astfel durerea sa dispara sau sa fie mai putin intense. Exista doua categorii de femei: o parte aleg sa se epileze acasa, iar cealalta, prefera sa apeleze la serviciile unei persoane abilitate si sa mearga la un cabinet de infrumusetare. Unul din produsele preferate de multe femei pentru epilare este ceara elastica. Daca si dumneavoastra folositi ceara elastica atunci puteti sa va indreptati atentia catre magazinul online EpilatPRO.ro, care va ofera o impresionanta gama de ceara elastica la preturi foarte avantajoase.

Ceara elastica in diverse sortimente, prin intermediul EpilatPRO.ro

Pe site-ul epilatpro.ro gasiti numeroase sortimente de ceara elastica, la cantitati si preturi avantajoase, chiar daca lucrati la un cabinet de infrumusetare sau vreti sa o folositi pe cont propriu, acasa.

Ceara perle- se gaseste la cantitati de 1 kilogram in trei variante de culoare: verde, galben si roz si este refolosibila. Este o ceara elastica de inalta calitate, importata din Italia.

Ceara perle levantica- o gasiti in recipiente de 1 kilogram, la un pret foarte avantajos

Ceara galbena, roz sau verde, albastra traditionala- este o ceara elastica destinata uzului profesional, poate fi refolosita, fiind importata din Spania. Se poate cumpara in ambalaje de 1 kg, la un pret foarte avantajos.

Ceara ciocolata- ceara elastica cu miros de ciocolata pentru epilat in cabinete profesionale. Se poate refolosi. Poate fi achizitonata la un pret convenabil.

Ceara vinoterapie- se gaseste la cantitati de 1 kg, este importata din Spania si se preteaza pentru folosirea in cabinete de infrumusetare. Este o ceara elastica de inalta calitate, destinata persoanelor cu o piele mai sensibila, care poate fi refolosita cu aceleasi rezultate foarte bune.

Aceste sortimente si pungile cu ceara elastica de mai multe tipuri in acelasi ambalaj sunt oferite la preturi excelente de catre magazinul epilapro.ro. Puteti sa va bazati pe acest magazin, oricand aveti nevoie sa comandati ceara elastica. Toate produsele pe care le gasiti pe acest site beneficiaza de garantie, aceasta fiind specificata pe ambalajul acestora.

In cat timp primiti ceara elastica la domiciliu?

Daca v-ati decis ce sortimente de ceara elastica vreti sa comandati pe site-ul epilatpro.ro, trebuie sa stiti ca valoarea minima a comenzii pe care o plasati trebuie sa fie de 80 de lei, excluzand taxa de transport. Livrarile sunt effectuate de catre firma FAN Courier. In termen de 24 de ore, veti primi produsele comandate, daca locuiti in orase mari, iar daca aveti domiciliul in orase mici, comanda va ajunge la dumneavoastra in maxim 24 de ore. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 350 de lei, beneficiati de transport gratuit. Daca din diverse motive nu sunteti multumit de produsele comandate, va puteti primii banii inapoi in termen de 14 zile. Acest magazin online livreaza comenzile numai in tara noastra. Nu ezitati sa comandati ceara elastica sau alte produse prin intermediul epilatpro.ro.