De la Melinda Instal poti sa cumperi cazane pe lemne de cea mai buna calitate

10720184Ca sa se simta bine in spatiul in care locuieste, fiecare om il amenajeaza dupa propriul plac. Unora le place mobila simpla, minimalista. Altii prefera sa-si decoreze casa intr-un stil traditionalist. Unii prefera culorile neutre, in timp ce altii vopsesc peretii casei in culori excentrice. Unora le place ordinea, in timp ce altii considera ca putina dezordine nu strica atata timp cat reflecta personalitatea proprietarului.

Cei pasionati de gatit vor avea grija ca bucataria lor sa fie dotata cu echipamente moderne. Cei pasionati de muzica isi umplu casa cu instrumente muzicale, iar cei carora le place sa picteze isi acopera peretii cu propriile creatii.

Ca sa te simti cu adevarat bine in spatiul in care locuiesti nu e de ajuns sa-l decorezi intr-un stil care sa te caracterizeze. Trebuie sa ai grija ca toate instalatiile sa functioneze perfect, de la cele electrice la cele sanitare si termice. Compania Melinda Instal iti ofera echipamente si accesorii pentru instalatii termice si sanitare si obiecte pentru amenajarea si utilarea baii.

Cazane lemne si alte echipamente termice si sanitare

Compania Melinda Instal este o filiala unei companii mai mari: Melinda Impex SRL. Melinda Impex SRL activeaza pe piata romaneasca de mai bine de 20 de ani, fiind importator si distribuitor de materiale pentru instalatii, accesorii pentru baie, echipamente de incalzire, obiecte pentru instalatii de canalizare, apa si gaz si accesorii pentru incalzire.

Firma Melinda Instal are mai multe showroom-uri, centre logistice si depozite deschise pe tot cuprinsul tarii. Compania nu este doar importator si distribuitor de produse, ci si furnizor de solutii tehnice. La specialistii de la Melinda Instal pot sa apeleze toti cei care au nevoie de consultanta in domeniu, fie ca sunt persoane fizice sau juridice.

De la Melinda Instal toti cei interesati pot cumpara cazane lemne si multe alte produse pentru instalatii termice si sanitare, precum cazane care functioneaza pe baza de combustibil solid, cazane cu peleti, centrale termice pe gaz, centrale termice cu condensare, centrale termice electrice, cazane de pardoseala, exhaustoare pentru gaze arse, aeroterme de perete, perdele de aer, calorifere din otel, perdele din aluminiu, calorifere electrice, calorifere pentru baie si accesorii pentru calorifere.

Ce fel de cazane lemne gasesti la Melinda Instal?

Tot de la Melinda Instal se pot comanda pompe de circulatie, boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere cu serpentina, incalzitoare de apa instant, vase de expansiune, seminee, termoseminee, focare pentru seminee, sobe de gatit pe lemne, termostate digitale, accesorii pentru cazane cu combustibil solid, accesorii pentru centrale termice, tevi din cupru si din PPRC, fitinguri din cupru sau din PPRC, fitinguri de imbinare rapida, cabluri electrice, conductori electrici, intrerupatoare, prize electrice, becuri cu led, becuri economice, canale pentru cabluri si doze electrice.

Alte produse din oferta firmei Melinda Instal sunt tablourile pentru sigurante, prelungitoarele, panourile solare, instalatiile solare de apa calda, accesoriile pentru aparatele de aer conditionat si multe altele.

De la Melinda Instal poti achizitiona cazane lemne din otel, cazane lemne din fonta si cazane cu gazeificare. Acestea sunt prevazute cu termometru, panou de comanda si robinet de umplere.