Centrale Liepsnele – solutia ideala pentru confort si un randament energetic deosebit !

11117262_1571361056455410_1795903199822348273_nIarna devine din ce in ce mai grea mai ales ca pretul energiei si cel al gazelor naturale creste in fiecare an tot mai mult. Insa, nevoia de caldura din locuintele noastre ramane aceeasi, chiar daca facturile sunt in continua crestere? Ce putem face pentru a scapa de aceasta grija? Datorita tehnologiei moderne exista mai multe sisteme de incalzire din care putem alege, unele dintre acestea fiind deosebit de eficiente.

Unde puteti gasi cele mai noi sisteme de incalzire? Reprezentantul exclusiv Liepsnele in Romania va propune centrale Liepsnele termice pe lene si carbuni, adaptate in functie de fiecare locuinta in parte. De ce sa optati pentru aceasta oferta? Deoarece spre deosebire de alte centrale, aceasta este extrem de econimica. Mai precis, arderea acesteia poate fi neintrerupta timp de mai multe ore sau chiar zile, in functie de combustibilul folosit.

Eficacitatea este maxima, aceasta putand sa functioneze in toate regimurile, iar exploatarea sa fiind sigura si de foarte lunga durata, fara probleme majore. Veti fi incantati de constructia extrem de simpla si de cazanul Liepsnele care functioneaza aproape singur. Apa calda va fi disponibila oricand doriti, iar caldura va incalzi locuinta dupa placul dumneavoastra, iarna fiind mult mai frumoasa cu aceasta centrala.

De ce sunt aceste centrale Liepsnele o inovatie?

Toata lumea isi doreste o economie cat mai mare de combustibil atunci cand vine iarna si trebuie sa pornim centrala. Insa cine si-ar inchipui ca aceste centrale Liepsnele pot functiona 30 de ore cu o singura incarcare de material lemnos si aproape 5 zile cu o incarcatura de carbune? Intr-adevar, aceste valori reprezinta adevarata dovada ca se poate econimisi atunci cand investesti intr-un sistem de incalzire special conceput pentru acest lucru.

Cum functioneaza cazanul care sta la baza acestor centrale Liepsnele? In primul rand trebuie sa stiti ca aveti mai multe variante de combustibil dintre care puteti alege: peleti, brichete, lemne si carbune de pamant. In cazul acestui cazan, cuptorul este pozitionat in partea superioara a acestuia , ceea ce face ca stratul superior de lemne sa arda mai intai. Astfel, procesul de ardere are loc treptat, stratul inferior de lemne fiind incalzit mai greu, iar arderea sa fiind intarziata considerabil.

Asadar, aceste centrale Liepsnele sunt echipate cu un cazan in care aerul nu permite focului sa ajunga in jos , ceea ce controleaza procesul de ardere al lemnelor. Acest cazan este cel care permite centralei sa aiba o autonomie atat de mare fata de alte centrale pe lemne, avantajele fiind mai mult decat evidente.

Orice locuinta este mai calda cu noile centrale Liepsnele!

Confortul locuintei este foarte important atat pentru dumneavoastra, cat si pentru familie. De aceea, atunci cand vine sezonul rece, caldura este un factor esential pentru bunastarea tuturor, sistemul de incalzire fiind vital. Daca vreti sa va incalziti locuinta intr-un mod cat mai eficient, descoperiti  uimitoarele centrale Liepsnele pe lemne sau carbune, peleti sau brichete, ideale pentru orice casa. Veti plati facturi mult mai mici, iar confortul va fi unul superior.