Colectare deseuri Prahova

colectare deseuri Prahova

colectare deseuri Prahova

Din pacate, in ciuda faptului ca suntem de 8 ani membri ai Uniunii Europene, suntem inca codasi atunci cand vine vorba de reciclare. Gradul de reciclare al Romaniei este de 3%, fata de media de 36% a Uniunii Europene. Este foarte important ca cetatenii sa constientizeze importanta reciclarii si sa inceapa propriu zis sa recicleze.  Tarile care stau cel mai bine la capitolul reciclare sunt Suedia (cu o rata de 99%), Norvegia, Austria, Germania. O alta problema este legata de pastrarea curateniei mediului inconjurator si, din pacate, nici aici nu stam bine, iar acest lucru poate fi observat de fiecare dintre noi, atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, oriunde mergem, gasim foarte multe deseuri aruncate haotic, chiar si in parcurile si rezervatiile naturale. Daca faceti parte din cei carora le pasa de mediu si doresc sa ajute la pastrarea curateniei acestuia si va intereseaza sa colaborati cu o firma de colectare deseuri Prahova, puteti conta pe sprijinul companiei Pacos Eco Colectare.

Pacos Eco Colectare- eficienta si grija pentru mediu

Aceasta firma, care se ocupa de colectare deseuri Prahova si-a inceput activitatea ca parte integranta a firmei Pacos Construct in anul 2012. Firma este una de renume la nivelul judetului Prahova si, datorita serviciilor de inalta calitate oferite, s-a impus pe plan local, reusind in prezent sa aiba numeroase contracte cu clienti din intreg judetul. Deseurile sunt ridicate prin intermediul autoutilitarelor Mercedes, care sunt dotate cu sistem abrokeeper. Firma detine in orasul Baicoi peste 5000 m2 de hale de depozitare si platforma betonata, ceea ce ii confera posibilitatea de a recicla o cantitate foarte mare de deseuri. In plus, firma are in dotare camioane de 3,5 si 7,5 tone si utilaje moderne si performante pentru compactarea si reciclarea deseurilor. Angajatii acestei firme sunt pregatiti corespunzator si pot reintroduce lunar in circuit peste 200 de tone de plastic si peste 300 de tine de carton. Din anul 2014, firma Pacos Eco Colectare a obtinut autorizatia necesare pentru a putea colecta deseuri periculoase. Asadar, puteti avea incredere ca pentru colectare deseuri Prahova, aceasta firma reprezinta cea mai buna alegere.

Aveti nevoie de colectare deseuri Prahova? Pacos Eco Colectare va vine in ajutor

Firma ofera servicii de colectare deseuri Prahova, cum ar fi: deseuri carton, hartie, deseuri folie, deseuri din plastic,  deseuri metalice, sticla, textil, lemn, doze aluminiu etc. Astfel incat, puteti apela pentru a recicla aproape orice material. Utilajele moderne, profesionalismul si promptitudinea angajatilor si seriozitatea firmei pot constitui motive serioase pentru care se merita sa apelati la aceasta firma.

Contactati cu incredere firma Pacos Eco Colectare pentru colectare deseuri Prahova

In vederea obtinerii de informatii detaliate privind activitatea firmei si serviciile pe care le ofera, puteti sa accesati site-ul sau- colectarehartieploiesti.ro. Daca doriti sa luati legatura cu angajatii firmei, aveti la indemana mai multe posibilitati: telefon, fax, e-mail sau formularul de contact disponibil online. De asemenea, in masura in care timpul va permite, puteti merge direct la sediul companiei, care se afla situat pe strada Paltinului din localitatea prahoveana Baicoi, intre orele 07.00 si 16.00. Firma mai are doua puncte de lucru, unul in Ploiesti si unul in localitatea Valenii de Munte. Nu ezitati sa solicitati sprijinul celor de la Pacos Eco Colectare pentru colectare deseuri Prahova.

admin

admin