Color Point Advertising ofera casete luminoase!

f3b9838164cf9b41185c7251e9ee3479Una dintre cele mai raspandite metode de publicitate o reprezinta casetele luminoase care ofera vizibilitate atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Printre serviciile oferite de Color Point Advertising se numara si realizarea de casete luminoase in Harghita si prin imprejurimi. Firma iti ofera toate metodele de comunicare a brand-ului. Fie ca doresti sa realizezi casete cu fata dubla sau cu mai multe fete de afisare, tot la Color Point Advertising gasesti solutia.

Pentru semnalistica stradala a unor oferte sau firme, compania iti ofera casete luminoase de inalta calitate realizate in Harghita. Echipa iti garanteaza o calitate superioara de executie si o buna reprezentare a brand-ului companiei, prin imprimari de calitate si tehnici moderne. Daca vrei sa ai o identitate vizuala cunoscuta de un public mai larg, aceste casete luminoase sunt solutii ideale atat pentru outdoor, cat si pentru indoor. Societatea Color Point Advertising iti ofera preturi avantajoase indiferent de optiunile tale de constructie.

Avantajele casetelor luminoase

Casetele luminoase pot fi personalizate in diverse culori, pe materiale dedicate industriei publicitare precum Plexiglas, panouri compozite din poliplan sau bond. Profilele acestor casete luminoase sunt confectionate de obicei din aluminiu. Casetele luminoase pot fi cu fata dubla sau cu mai multe fete de afisare. Acestea aduc avantajul ca sunt vizibile din toate sensurile de mers si au un impact vizual mai mare. Casetele se monteaza perpendicular cu peretele si sunt fixate pe o structura metalica. Pe langa faptul ca aceste casete ofera o buna vizibilitate pe timp de noapte, asigura o rezistenta indelungata in timp si pot fi realizate in forme si dimensiuni diferite in functie de necesitatile tale.

Cu o experienta vasta in domeniu, personalul firmei este dedicat gasirii celor mai bune solutii pentru a iti oferi calitate la fiecare produs realizat. Poti apela cu incredere la echipa Color Point Advertising pentru crearea de obiecte personalizate pentru promovarea imaginii companiilor. Indiferent de domeniul de activitate caruia i se adreseaza, compania realizeaza casete luminoase de calitate superioara. Materialele folosite pentru aceste operatiuni sunt rezistente, fiind o investitie de viitor. Cerintele si ideile tale sunt transformate in realitate doar cu Color Point Advertising, intrucat societatea realizeaza modele respectand intocmai nevoile si preferintele clientilor sai.

Cine este compania Color Point Advertising?

Color Point Advertising, infiintata in Miercurea Ciuc, este o companie care ofera servicii complete, de calitate, in domeniul materialelor promotionale. Cu o vasta experienta in domeniu, personal calificat si echipamente profesioniste, firma poate garanta lucrari de exceptie, cu termene de executie scurte. Printre serviciile prestate se numara: reclame indoor si outdoor, conceptie grafica, inscriptionari auto si moto, colantari si decorari vitrine, mesh-uri, bannere si altele.

Scopul firmei este de a-si ajuta clientii sa-si defineasca mai bine brandul si sa transmita elementele de identitate vizuala intr-un mod cat mai eficient. Clientii pot beneficia si de consiliere de brand si ajutor in alegerea metodelor de promovare cele mai potrivite pentru cresterea afacerii lor. Color Point Advertising se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si celor mai mari care doresc o colaborare pentru realizarea materialelor publicitare. Beneficiaza de serviciile de casete luminoase oferite de Color Point Advertising pentru succesul firmei tale!

Datele de contact ale firmei Color Point Advertising

Adresa firmei: Str. Stadion, Nr. 1 bis, Miercurea Ciuc

Telefon: 0266 317 450

Email: office@colorpointadvertising.ro