Compresoare aer – oferta variata in magazin agromall.ro!

2333c4bc49d854c724ee049c6fc86bd5Rasfoiti oferta agromall.ro si dati comanda de compresoare aer! In acest magazin online veti gasi mai multe tipuri de compresoare, din care puteti alege in functie de conditiile si necesitatile dumneavoastra. Raportul calitate-pret este optim!

Compresoare aer de pe agromall.ro

Bucurati-va de calitate! Alegeti compresoare aer din magazinul online agromall.ro! In oferta veti gasi echipamente de la producatori de renume din domeniu, si anume: BSR, Hecht si Stager.

Compresorul este o masina care functioneaza cu energie electrica sau cu gaze, folosita pentru marirea presiunii unui gaz inchis intr-un recipient.

Despre compresoare aer trebuie spus ca:

– sunt usor de manevrat si transportat, intrucat sunt prevazute cu o roata sau doua;

– au o carcasa fabricata din material dur, astfel ca sunt foarte bine protejate de actiunea diversilor factori externi;

– au design robust si nu ocupa mult spatiu;

– sunt eficiente in utilizare;

Alegeti agromall.ro si veti avea parte de:

– o oferta completa in ceea ce priveste utilajele si echipamentele necesare ingrijirii casei si gradinii, dar si pentru zootehnie & apicultura;

– costuri accesibile, raportul calitate – pret fiind optim;

– produse de la branduri de renume.

– nu produc mult zgomot.

In plus, trebuie mentionat si faptul ca, inainte de a fi scoase la comercializare, toate produsele sunt supuse unor teste amanuntite. Prin acest lucru se urmareste verificarea lor, rezolvarea eventualelor probleme care pot aparea si, bineinteles, perfectionarea produselor.

Daca sunteti persoana fizica, pentru compresoare aer veti beneficia de o garantie de 24 de ani. In schimb, daca sunteti persoana juridica, veti avea garantie de 12 luni.

Pentru a va alege compresorul potrivit, tineti cont de: capacitatea rezervorului, puterea si turatia motorului, presiunea maxima, dar si de debitul de aer. De acestea si nu numai depinde calitatea aerului comprimat. Ca sa va fie foarte usor, folositi-va de filtrele din partea de sus a ofertei de compresoare. Imediat ce le-ati setat, va vor aparea produsele care respecta toate cerintele impuse de dumneavoastra. In plus, in cazul anumitor modele, transportul este gratuit. Daca nu va puteti hotari ce tip de compresoare aer sa achizitionati, luati legatura cu reprezentantii agromall.ro! Acestia va vor oferi consultanta de specialitate.

Pe scurt despre agromall.ro

In magazinul agromall.ro se gasesc echipamente si produse clasificate in urmatoarele categorii: casa & curte, masini & unelte, zootehnie & apicultura. La randul lor, acestea au mai multe subcategorii.

Mai trebuie spus ca agromall este detinut de compania Record Tools, care se ocupa cu vanzarea de utilaje de constructii si utilaje agricole in toata tara. Produsele provin de la branduri renumite, dintre care amintim: Bosch, Cabel, Kipor, Masalta, ProGarden, ProWeld, Stager, Texas s.a.m.d.

Vreti sa va apucati de gradinarit? V-ar placea sa va decorati gradina ori chiar sa puneti bazele unei afaceri in domeniul zootehniei? Alegeti produse de pe agromall.ro!