Usi de garaj industriale pentru siguranta masinilor companiei tale

usi de garaj indMasinile de serviciu sau cele personale sunt o investitie mare pe care o persoana sau o companie o face mai des sau mai rar. Pentru multi oameni condusul e o pasiune si masina e cea cu care se deplaseaza la serviciu, in vacante, la cumparaturi si in toate locurile in care vor sa ajunga rapid.

Masinile detinute de companii fac faciliteaza deplasarea in interes profesional a angajatilor. In multe domenii de activitate e nevoie de masini detinute de companie care sa fie mereu la dispozitia oamenilor care lucreaza acolo. Cand vorbim despre masini de serviciu ne referim atat la autoturisme, cat si la vehiculele detinute de firme de transport: autocare, microbuze, autobuze, camioane, autoutilitare.

Pentru ca vehiculele nu pot fi inlocuite usor, nefiind accesibile ca pret, e necesar sa fie protejate prin vizite frecvente la service pentru verificari si reparatii, dar si prin construirea unui garaj. Pentru securitatea masinilor companiilor e nevoie de usi de garaj industriale.

Protejeaza-ti masina cu usi de garaj industriale!

Suntem obisnuiti sa ne protejam bunurile de hoti oriunde ne-am afla. Avem grija unde ne tinem banii si cand suntem in autobuz sau in alte spatii aglomerate suntem atenti sa nu devenim victimele hotilor de buzunare. E socant ca cineva sa ne fure portofelul, actele, cheile si celelalte lucruri pe care le purtam in geanta. Un furt de acest fel ne intristeaza chiar daca paguba nu e foarte mare. Daca avem atat grija de obiecte mici, ieftine si usor de procurat, de masinile companiei pe care o detinem sau in care suntem angajati trebuie sa le ferim si mai bine de persoanele rau intentionate.

Compania Eurokapu Ellady din Brasov ofera produse si servicii diverse din domeniul automatizarilor pentru porti si usi. Si-a inceput activitatea in anul 2006 si si-a propus sa ofere cele mai bune produse de acest tip de pe piata. Firma Eurokapu Ellady comercializeaza si monteaza usi de garaj industriale care sunt o garantie a faptului ca masinile companiei vor fi in siguranta.

Tipuri de usi de garaj industriale

Compania ofera tuturor celor interesati usi de garaj industriale care au panouri metalice sau rapide rulante. Acestea au o foarte buna rezistenta mecanica. In categoria usilor de garaj industriale intra usile automatizate, usile rapide cu geamuri, usile de garaj prevazute cu usa pietonala, usile rapide simple, usile cu geamuri si usile cu panouri vitrate.

Pentru toate produsele de acest tip se foloseste spuma poliuretanica pentru izolare. In acest fel izolarea fonica ajunge sa fie foarte buna, iar transferul termic este redus.

Inchiderea este etanseizata pentru toate usile. Cele cu panouri de patru centimetri grosime pot avea sina vertical, joasa sau inalta sau sina construita in functie de inclinatia tavanului. Aceste usi de garaj industriale pot avea geamuri, usa pietonala, aerisire si inchizatoare interioare si exterioare.

Firma Eurokapu Ellady va ofera consultanta pentru alegerea produsului potrivit, garantie si revizii periodice. Masuratorile la locul lucrarii se fac gratuity, la fel si transportul produselor. Compania ofera si servicii de montaj pentru produsele pe care le comercializeaza.