Congelatoare pret

congelatoare pret

congelatoare pret

Firma noastră comercializează o gamă largă de electronice și electrocasnice precum asigură și service pentru produsele comercializare, cum ar fi congelatoare preț și beneficiază totodată de o mare recunoaștere pe piața de la noi din țară.

Noi avem grijă de acește congelatoare preț ca ele să satisfacă atât buzunarul dumneavoastră, cât și mulțumirea față de calitate, dar și respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel înalt, constand în calitatea produselor și serviciile noastre.

Acordăm o deosebită atenție instruirii personalului nostru pentru garantarea unei maxime satisfacții în utilizarea produselor.

Pentru noi este important ca fiecare client, printre care și mulțumirea dumneavoastră, să fie împliniți pe planul satisfacerii și de aceea punem la dispoziția dumneavoastră, pe lângă o gamă foarte variată de produse și disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire a ofertei cuvenite, dar toate aceste informații despre congelatoare preț le găsiți pe www.bricomix.ro.

Congelatorul este utilizat pentru a accelera procesul de congelare a alimentelor proaspete, păstrând astfel propietățile și calitățile lor. Imediat ce alimentele s-au congelat, dumneavoastră puteți programa temperatura la nivel normal, apăsând butonul aflat pe congelator. În cazul în care uitați, congelatorul va reveni la temperatura normală după o perioadă scurtă de timp.

 Ce dispuneți la aceste congelatoare preț?

 Firma noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de congelatoare verticale și congelatoare orizontale, toate acestea fiind reprezentate de congelatoare preț fix pentru buzunarul dumneavoastră.

Aceste congelatoare vă asigură prospețimea alimentelor pe o perioadă îndelungată, fără grija facturilor ridicate la curent.

Congelatoarele în general dispun de un buton care poate fi utilizat pentru a activa o funcție specială care reduce temperatura la cea mai scăzută valoare, pentru o perioadă scurtă de timp.

Referitor la scăderea facturilor de la curent vă informăm în deosebire că modelele noastre sunt deosebite, deoarece aceste congelatoare preț consumă mai puțin datorită clasei enegetice A+.

Spațiul generos de stocare al acestor congelatoare dispune de multe compartimente dotate cu rafturi glisante, care însemnează un volum mare.

La aceste congelatoare preț datorită faptului că dispuneți de un preț pentru buzunarul dumneavoastră, ele vă oferă și o economie la energie de până la 24% față de aparatele congelatoare din clasa A.

 Aceste congelatoare preț dispun de o garnitură antibacteriană?

 Da, aceste congelatoare preț vă oferă o garnitură antibacteriană deoarece garnitura ușilor conține aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. În acest fel dumneavoastră puteți păstra mâncarea în condiții de igienă perfectă.

Compartimentul superior al congelatorului vă oferă posibilitatea unei congelării rapide. Alimentele dumneavoastră vor fi congelate într-un timp mult mai scurt.

Aceste congelatoare dispun de 3 rafturi cu usă ajustabilă care permit folosirea eficientă a spațiului din congelator, în funcție de nevoile dumneavoastră. Cel mai sigur mod de organizare a frigiderului dumneavoastră îl faceți.

Congelatorul a fost proiectat în așa fel încât să fie într-un mod inteligent, pentru o utilizare eficientă a spațiului.

Prezentarea acestor congelatoare preț care dispun de mai multe garnituri antibacteriane vă oferă o deosebită congelare a produselor de care dispuneți.

Pentru mai multe detalii click aici www.bricomix.ro

admin

admin