Contacor Expert, un controlor traditional al afacerii tale

Contacor Expert, un controlor traditional al afacerii tale

Contacor Expert, un controlor traditional al afacerii taleAi nevoie de un contabil care sa faca fata fluxului mare de munca pe care compania ta il are zi de zi? Reprezinti o societate mijlocie si esti in cautare de expertiza contabila si fiscala pentru ca toate lucrurile sa fie in regula si tu sa poti dormi linistit? Doresti sa-ti intemeiezi o societate comerciala si ai nevoie de sfaturi bune, care sa te ajute si sa ai un start excelent? Firma ta este nou infiintata si acum cauti personal pentru intocmirea situatiei financiare? Ai nevoie urgent de serviciul de cenzorat?

Pentru toate acestea trebuie sa apelezi la o firma de incredere cum este  Contacor Expert din Bucuresti. Aceasta companie are experienta indelungata in domeniul contabilitatii si a reusit intotdeauna sa-si ajute si sa-si multmeasca clientii care au apelat la serviciile sale. Nu ezita si ia legatura cu specialistii Contacor Expert si rezolva-ti toate problemele pe care le intampina firma ta!

Cenzorat ca la carte, numai cu Contacor Expert!

Se pare ca meseria de cenzor dateaza inca din perioada Romei Antice, cand cenzorii mai erau denumiti si magistrati si aveau rolul de a face recensamantul persoanelor, al averilor si de a supraveghea moravurile publice. Dupa cate se vede, aceasta meserie nu era una oarecare, iar cei care o practicau erau respectati de catre intreaga populatie.

De-a lungul timpului, cenzorii s-au transformat in persoane care au rolul de a verifica gestiunea unei banci sau a unei intreprinderi. Misiunea cenzorului nu este una usoara, cu atat mai mult daca compania este una foarte mare.

Actiunea cenzorilor este importanta atat pentu actionari, pentru conducerea unei societati, dar si pentru terti. Practic, cenzorii te instiinteaza asupra gestiunii societatii, asa cum este ea, si cu bune, dar si cu rele. Tot cenzorii sunt cei care verifica si reclamatiile actionarilor, iar in momentul in care constata ca acestea sunt intemeiate, au dreptul de a intruni adunarea generala.

Una peste alta, activitatea cenzorilor este esentiala, deoarece ei sunt cei care pot descoperi nereguli si este de datoria lor sa clarifice si sa arate cum stau treburile in afaceri.

Practic, cenzorii nu sunt organe de conducere, ci doar de control si de supraveghere si fara ajutorul lor, adesea, o firma incepe sa se degradeze.

Activitatea unui cenzor se numeste cenzorat. Daca ai nevoie de servicii de cenzorat ca la carte, poti apela cu cea mai mare incredere la compania Contacor Expert, care are o echipa competenta de cenzori. Indiferent de problemele ivite, cenzorii de la Contacor Expert pot face fata cu brio!

Contacor Expert, expertul tau in tot ceea ce tine de contabilitate

Dar, expertii de la Contacor Expert nu se pricep doar la cenzorat, ci la tot ceea ce este legat de contabilitate. Societatea este membra a Corpului Expertilor Contabili, dar si a Contabililor Autorizati din Romania, ceea ce le ofera mai mare credibilitate in fata clientilor.

Indiferent daca ai nevoie de un contabil bun, de audit financiar sau de expertize contabile juridice, Contacor Expert te Contacor Expert, un controlor traditional al afacerii tale1poate ajuta!

Daca ai nevoie de servicii de cenzorat, ia legatura cu firma Contacor Expert. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0725-215.380 si 0744-650.263 sau trimite un e-mail pe adresa contact@contacor.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre candelabre cu sticle Bohemia.