Arexim Audit – auditorul financiar de care ai nevoie

arexim audit financiar

Cauti o firma de contabiliarexim audit financiartate care sa iti ofera un pachet complet de servicii precum auditul financiar, consultanta fiscala, contabilitate, gestiune sau consultanta fonduri europene? Cauti un auditor financiar pentru a stabili veridicitatea inregistrarilor financiare din interiorul companiei dumneavoastra? Nimic mai simplu! Compania bucuresteana Arexim Audit reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Cu ce se ocupa firma Arexim Audit si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Firma s-a infiintat in anul 1994 sub denumirea de Arexim Document, iar pana in 2000 a fost autorizata de Xerox in cadrul grupului Arexim S.A. Din 2001, compania cunoaste o transformare, devenind o societate de audit financiar, contabilitate, consultanta fiscala si manageriala.

Inca de la infiintare, principalul scop al firmei bucurestene a fost acela de a asigura mediului de afaceri romanesc, servicii de inalta calitate, in conformitate cu standardele internationale, cu cerintele legale si cu specificatiile partenerilor. Specialistii firmei sunt constienti de faptul ca cea mai buna carte de vizita este reprezentata de calitatea serviciile prestate, atentia la detalii si promptitudinea cu care dumnealor raspund cererilor clientilor.

Pentru a promova si mentine standarde inalte de profesionalism, compania actioneaza cu integritate si obiectivitate in fiecare activitate intreprinsa.

Succesul dumnealor depinde de succesul clientilor, astfel ca Arexim Audit furnizeaza numai servicii si produse de cea mai buna calitate.

Interesele clientilor sunt sustinute prin serviciile oferite acestora, astfel ca expertii Arexim Audit reusesc sa atraga investitii si sa acceseze finantari in vederea dezvoltarii capitalului economic, social si uman, in parteneriate cu firmele care doresc acest lucru.

Din anul 2008, compania ofera si servicii de consultanta in accesarea finantarilor din fondurile europene structurale, precum si asistenta in domeniul gestionarii proiectelor cu finantare nerambursabila.

Ce este auditul financiar?

Aceasta activitate contabila presupune analiza in vederea exprimarii unei opinii de catre auditorii financiari asupra situatiilor financiare in concordanta cu standardele de audit nationale si internationale.

Auditorul financiar este persoana care poate desfasura aceasta activitate, fiindu-i acordat acest drept de catre Camera Auditorilor Financiari. Acestia pot exercita urmatoarele tipuri de activitati financiar–contabile:

  • Auditul financiar;
  • Auditul Intern;
  • Servicii de consiliere financiar–contabila, dar si consultanta fiscala;
  • Asigurarea managementului financiar–contabil;
  • Expertiza contabila si evaluare;
  • Reorganizari judiciare si lichidari in cazurile de insolventa.

Firma bucuresteana Arexim Audit va pune la dispozitie auditori abilitati de lege sa efectueze analizele si sa prezinte rapoartele de care aveti nevoie pentru a putea dobandi o viziune clara si ampla a situatiei dumneavoastra financiare.

Apelati la serviciile companiei Arexim Audit pentru a primi o parere specializata si informatii despre cum puteti mentine coerenta sistemului dumneavoastra contabil si un management financiar care sa reflecte imaginea fidela a afacerii dumneavoastra.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii contabile de prima clasa, la standarde inalte de calitate, apelati cu incredere la compania Arexim Audit. Veti fi placut surprinsi de seriozitatea si de profesionalismul dumnealor.

Date de contact:arexim audit financiar

Denumirea firmei: Arexim Audit;

Numar de telefon: 021 326 72 04 sau 0724 231 877.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .