Folosirea unui utilaj automat spalatorie auto pentru firme de transport marfa

 

Utilaj-spalatorie-auto-automata-2W8Zd

Firmele care detin un parc auto si tin la imaginea companiei cunosc cat de grea este lupta cu mizeria de pe masini, aceasta poate strica definitiv imaginea firmei, insa solutia este una foarte facila si mai ales rentabila. Instalarea unui utilaj automat spalatorie auto in interiorul unui segment al garajului poate fi mai mult decat utila. Aceasta optiune este rentabila mai ales in cazul companiilor de transporturi, deoarece cheltuielile investite in curatarea autoturismelor sunt foarte mari, mai ales daca vorbim de un parc auto de sute de cabine TIR. Insa, pentru a maximiza profitul unei astfel de investitii, trebuie sa cunoasteti cateva ponturi despre pozitionarea acestui utilaj automat spalatorie auto dar si alte informatii tehnice pentru a putea profita la maxim de performantele acestuia. De asemenea, expertii de la IPC Wash System va vor oferi si cateva ponturi legate de intretinerea acestui gen de utilaje.

Echipati-va parcarea cu un utilaj automat spalatorie auto

In primul rand, un utilaj automat spalatorie auto nu are dimensiuni standard, tocmai din acest motiv pe siteul nostru www.ipcleaning.ro nu avem afisate preturi. Fiecare utilaj in parte este configurat in functie de necesarul clientului si mai ales in functie de spatiul unde acesta urmeaza a fi amplasat. Insa, de la bun inceput, pentru companiile de transport marfa, putem spune ca dimensiunile utilajului trebuiesc acordate in functie de cele ale cabinelor de TIR. Bineinteles, trebuie tinut cont si de spatiul necesar pentru a gazdui sistemul de perii rotative si mai ales sistemul de spalare cu spuma sau lichid. Insa, in mare, inaltimea si latimea unui utilaj automat spalatorie auto este data in mod dorect si de dimensiunile maxime ale autoturismelor ce urmeaza a fi spalate.

De asemenea, amplasarea unui astfel de utilaj este foarte importanta. Pentru a putea profita la maxim de performantele oferite de un astfel de utilaj automat spalatorie auto va recomandam instalarea unui punct de spalare a camioanelor chiar pe o iesire secundara din parcarea proprie, astfel incat, atunci cand doriti sa curatati un TIR acesta va putea fi spalat chiar inspre deplasarea lui spre destinatie. Fara ocoluri inutile si timp sau combustibil pierdut. De asemenea, pentru a reduce din timpul necesar spalarii puteti solicita echipelor noastre de experti o configurare a utilajului pentru o viteza mai mare de lucru.

Utilaj automat spalatorie auto conceput pentru cel mai bun randament

Un alt aspect legat de un utilaj automat spalatorie auto este cel al mentenantei. Aceasta trebuie efectuata periodic dupa un numar de spalari, astfel incat utilajul sa poata functiona la parametrii doriti. Echipele noastre de tehnicieni va vor oferi servicii complete de instalare, montare si punere in functiune, dar si un program de instruire pentru angajatii dumneavoastra daca aveti nevoie. Astfel, printr-o utilizare corecta si o mentenanta constanta periodica veti reusi sa va bucurati de calitatile produsului pentru o perioada cat mai lunga de timp. Pe siteul nostru, www.ipcleaning.ro veti gasi toate detaliile despre acest utilaj automat spalatorie auto dar si legate de alte tipuri de astfel de echipamente. Va asteptam pentru a ne comunica ceea ce aveti nevoie sau pentru a solicita informatii despre produsele noastre.

admin

admin