O paleta completa de robineti cu ventil pentru toate tipurile de instalatii

133_Robineti ventil  3 cai actionare pneumatica

Indiferent ca aveti nevoie de echipamente pentru instalatii de gaze sau lichide sub presiune, la Prima veti gasi toate echipamentele de care aveti nevoie. Printre toate produsele noastre va putem enumera gama de robineti cu ventil cu bila, clapa fluture, dar si alte produse cum ar fi sistemele de actionari electrice sau pneumatice, precum si robineti cu actionare electrica. Aplicatiile in care acesti robineti sunt folositi sunt cele destinate inchiderilor de siguranta in circuitele de instaltii sub presiune deoarece datorita structurii acestora acest gen de robineti ofera un inalt grad de siguranta. In cadrul acestui articol vom oferi cateva detalii despre exploatarea in deplina siguranta a acestor echipamente si mai ales, in functie de ce aspecte trebuie sa alegeti produsul corect.

Principiul de functionare standard pentru robineti cu ventil

Pe siteul nostru va oferim o paleta larga de robineti cu ventil pentru o paleta larga de aplicatii. Acest gen de robineti sunt foarte cunoscuti deoarece acestia sunt folositi in majoritatea tipurilor de instalatii de apa si gaz casnice mai vechi. In prezent pentru astfel de instalatii sunt folositi robinetii cu sfera. Insa, in domeniul instalatiilor industriale de transport  de gaze sau lichide acestia sunt folositi la scara larga. Sistemul lor de functionare este axat in jurul unei tije prevazute cu filet care are la un capat rozeta sau maneta de actionare, iar la capatul opus un capac special de obturare a canalului care poate fi sub forma de dop sau ac.

La fel ca si orice alt echipament pentru instalatii aflate sub presiune, si acesti robineti cu ventil trebuiesc utilizati respectand in mod strict indicatiile si reglementarile de utilizare. Fiecare model de robinet este conceput pentru anumite conditii de presiune si mai ales conditii ce tin de aciditatea mediului sau de temperatura mediului in care urmeaza sa opereze. Pentru a facilita alegerea produsului corect pentru dumneavoastra, fiecare produs de pe siteul nostru vine cu cele mai importante informatii despre temperatura, presiunea maxima suportata, dar si tipul de carcasa al produsului.

O gama completa de robineti cu ventil dar si alte produse si servicii

Gama noastra de robineti cu ventil disponibila pe siteul nostru acopera atat aplicatii pentru instalatii de gaz, aburi, apa sau uleiuri hidraulice. Pentru ultimul gen de aplicatii, intreaga arie de robineti cu ventil este conceputa pentru presiuni foarte mari de pana la 400 de bari. De asemenea pentru instalatiile cu medii situate la temperaturi foarte mari de pana la 440o Celsius, va oferim exact ceea ce aveti nevoie.

Va oferim asadar, o paleta completa de produse pentru toate tipurile de instalatii de apa, gaze, aburi sau alte tipuri de lichide cum ar fi robineti cu ventil, sertar, cu clapa sau alte modele, dar si accesorii si filtre de cea mai inalta performanta. Pe siteul nostru, www.robineti-proces.ro veti gasi toate produsele de care aveti nevoie, dar si o consiliere profesionala de elita, precum si servicii de consultanta si service in garantie si post garantie. Va asteptam cu oferte si preturi de nerefuzat.

admin

admin