Cu Mopeka grasimile nu au nici o sansa!

Cu Mopeka grasimile nu au nici o sansa!

Cu Mopeka grasimile nu au nici o sansa!Ai nevoie de degresanti pentru casa ta? Cauti de ceva vreme un sapun lichid pentru vase, puternic, care sa faca fata murdariei ce se aduna pe oale si pe ustensilele din laboratorul tau de cofetarie? Sapunurile lichide cumparate in cantitati mari pentru institutia unde lucrezi ar fi o buna investitie? Masina ta are nevoie de o curatare ca la carte? Stiai ca pe piata exista si producatori de cosmetice pentru masini?

O firma care-ti poate pune la dispozitie toate aceste produse este Mopeka din Timisoara. Experienta ei de peste 20 de ani in domeniu se reflecta intru-totul in calitatea produselor si serviciilor pe care compania le ofera tuturor clientilor sai. Intra si tu pe site-ul Mopeka si convinge-te de varietate si de preturi avantajoase, pentru orice buzunar!

Mopeka – inovatie si cercetare continua

Toata lumea are nevoie, in viata de zi cu zi, de diferite solutii care sa te ajute sa-ti mentii casa stralucitoare. Aici, includem detergentul de vase, fara de care vesela ta nu ar mai fi atat de curata. Detergentii de rufe si balsamurile au reprezentat o revolutie la vremea lor, ajutand oamenii sa aiba imbracaminte curata si frumos parfumata. Apoi, sa nu uitam de sapunurile lichide pentru spalarea mainilor, de inalbitori, detartranti si de produsele de curatat podele, geamuri si chiar si covoare si faianta.

Odata cu dezvoltarea industriei chimice, omenirea a prosperat, iar viata a devenit mai usoara. Confortul si economia timpului, pe care toate aceste produse de uz casnic ti le ofera, sunt mai mult decat binevenite.

Mopeka Impex din Timisoara este o companie care iti poate pune la dispozitie toate aceste produse, atat pentru casa ta, cat si pentru uz industrial. Mopeka se ocupa de cercetarea si imbunatatirea permanenta a produselor sale, inca de la inceputuri.
De ce sa nu profiti si tu de experienta si calitatea produselor Mopeka? Nu mai vorbim despre preturile mai mult decat avantajoase si despre cantitatile mari pe care le poti achizitiona oricand. Numai cu Mopeka!

Degresantii Mopeka – un real ajutor in orice domeniu

Ce este, de fapt, un degresant? Asa cum ii spune si numele, degresantul este un produs care se foloseste pentru a indeparta grasimea de pe orice suprafata. Degresantii pot fi folositi atat pentru uz casnic, cat si pentru intrebuintare in diferite industrii.

Acasa la tine, in mod sigur, ai folosit degresant si nici nu ti-ai dat seama. Pana si banalul sapun cu care speli vasele are proprietati degresante. De fapt, majoritatea produselor pentru curatenia locuintelor sunt si degresante. In special, in baie si in bucatarie ai nevoie de produse puternice, care sa indeparteze grasimile, murdaria si bacteriile.

Insa degresantii se folosesc si in industrii inaintea operatiunilor de galvanizare, emailare sau vopsire. Ei se folosesc pentru materiale feroase, dar si Cu Mopeka grasimile nu au nici o sansa!neferoase si indeparteaza uleiurile, grasimile, pigmenti, vopseaua sau pastele de slefuit. Toate obiectele care trebuie degresate sunt fie pulverizate cu substanta sau sunt introduse cu totul intr-un degresant lichid. Pe langa forma lichida, degresantii mai pot fi si solizi. Ei pot inlocui decaparea cu acizi, fiind totodata netoxici.

Ia si tu legatura cu Mopeka si achizitioneaza degresanti de calitate superioara!

Daca ai nevoie de degresanti, ia legatura cu firma Mopeka. Pentru contact, apeleaza numerele 0256-293.200 si 0256-293.201 sau trimite un e-mail pe adresa office@mopeka.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.