New Design Composite – valoarea face diferenta!

Ai nevoie de cele mai performante izolatii termo, fono sau hidro-ignifuge ?

Cauti cabine si toalete ecologice profesionale, rezervoare, sedimentatoare ori camine pentru apa?

Nu stii unde poti gasi o firma profesionista pentru transport intern, international si transport agabaritic, curse tur-retur, din si catre orice destinatie ?

Apeleaza atunci cu incredere la compania New Design Composite din Pitesti!

Firma, ce are o experienta semnificativa in domeniu, iti pune la dispozitie diverse produse realizate din rasini poliesterice nesaturate, armate cu fibra de sticla si materiale compozite sau spuma poliuretanica rigida (PAFS).New Design

Pe langa produsele de calitate superioara si consultanta de specialitate, New Design Composite va sta la dispozitie cu solutii profesionale, adaptate fiecarui proiect in parte, in functie de cerintele sau nevoile clientilor.

In oferta companiei New Design Composite gasiti numeroase produse si servicii, calitatea acestora fiind la standarde europene :

 • Toalete ecologice
 • Izolatii termo, fono si hidro-ignifuge
 • Cabine modulare
 • Rezervoare supraterane si rezervoare subterane
 • Transport intern, international si transport agabaritic – cursele sunt tur-retur, din si catre orice destinatie
 • Sedimentatoare si Scrubere
 • Camine put apa
 • Suprastructuri Dacia 1304/1305 Pick-Up si Drop-Side, Dacia Double Cabine 1307, Dacia Logan Pick-Up
 • Paravanturi auto
 • Containere depozitare deseuri
 • Fose, statii de epurare, filtru percolatoraerob si anaerob
 • Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte, separatoare – deznisipatoare de uleiuri minerale

Un loc aparte in oferta firmei pitestene New Design Composite il ocupa toaletele ecologice, compania producand si comercializand mai multe tipuri si modele.New Design1

Toaleta ecologica racordabila cu vas chesonata (gen englezeasca) are in componenta sa wc din portelan cu bazin de apa, capac vas WC, racord evacuare wc, chiuveta din fibra de sticla cu racord de alimentare/golire apa, baterie apa rece si suport pentru hartie igienica.

Setul de baie este compus din oglinda, etajera, suport pentru prosoape, savoniera si suport pentru periuta de dinti. In plus, produsul mai dispune de spot pentru iluminat, intrerupator si cablu electric.

Peretii sunt dublu chesonati, fiind prevazuti cu doua grile de aerisire, incorporate pe fiecare perete.

Acoperisul este semitransparent, exista rama de baza, dar si usa dubla cu incuietoare, aceasta fiind cu avertizare exterioara de liber/ocupat, respectiv culorile verde/rosu.

Toaletele sunt realizate in totalitate din poliesteri armati cu fibra de sticla (PAFS), montarea acestora facandu-se prin suruburi, piulite si saibe.

New Design2Toaleta ecologica racordabila fara vas, chesonata (gen turceasca) este compusa din vas wc turcesc incorporat in podea cu dispersor de apa, bazin de apa, teava de legatura bazin apa-vas wc, suport pentru hartie igienica, chiuveta din fibra de sticla cu racord alimentare/evacuare apa si baterie de apa rece.

Setul de baie este compus din oglinda, etajera, savoniera, suport pentru prosop, suport pentru periuta de dinti, spot pentru iluminat, intrerupator si cablu electric.

Peretii sunt dublu chesonati, fiind prevazuti cu doua grile de aerisire, incorporate pe fiecare perete.

Acoperisul este semitransparent, iar usa este prevazuta cu incuietoare, cu avertizare exterioara liber/ocupat, respectiv culorile verde/rosu

Si aceste toaletele sunt executate in totalitate din poliesteri armati cu fibra de sticla ( PAFS), elementele de montaj fiind de asemenea saibele, suruburile si piulitele.

Toaleta ecologica vidanjabila nechesonata este prevazuta cu un rezervor colector cu capacitatea de 235 litri, o teava PVC aerisire, un suport pentru hartie igienica, pe peretii exteriori fiind montate doua grile de aerisire, incorporate pe fiecare perete.

Acest produs, ce este realizat in totalitate din poliesteri armati cu fibra de sticla (PAFS) este disponibil si in culoara alba.

Alege partenerul ideal de care ai nevoie, alege colaborarea cu liderul ce iti garanteaza calitatea produselor livrate!

New Design Composite – valoarea face diferenta, valoarea creeaza dependenta !

Contact:

Judeţ: Argeș
Localitate: Pitești
Adresa: Bulevardul Petrochimistilor, nr 45
Telefon: 0248 217 850
Fax: 0248 615 050

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici !