Cultivare orez

Pentru multi, atunci cand aud de cultivare orez, tara care le vine in minte prima data este China. Prea putini se gandesc ca si la noi in Romania exista firma care se ocupa cu cultivare orez. In cazul in care sunteti interesat sa comercializeaza orez, va recomandam sa luati in calcul varianta colaborarii cu firma romaneasca Danca International.

Ce trebuie sa stiti despre aceasta firma, care se ocupa cu cultivare orez?

Danca International este o companie cunoscuta, din judetul Cluj, care isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii si este specializata mai exact in cultivare orez, cultivarea de plante leguminoase si cele producatoare de seminte oleaginoase. Firma si-a inceput activitatea in urma cu 15 ani si de-a lungul timpului a reusit sa castige increderea a numerosi parteneri, care au inteles faptul ca pot cumpara produse de calitate nu numai de la producatori din strainatate, ci si de la cei din tara noastra. Datorita echipamentelor profesionale, a tehnologiei moderne implementate si a personalului calificat si foarte bine pregatit, aceasta firma reuseste sa faca fata cererii de pe piata si in acelasi timp, sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor sai.

Cateva detalii despre cultivare orez

Atunci cand vine vorba de cultivare orez, este foarte important solul folosit. Acesta trebuie pregatit urmand niste pasi foarte bine stabiliti, pentru ca ulterior productia sa fie roditoare si multumitoare, pe masura asteptarilor. Danca International constituie o alegere inteleapta pentru toti cei care doresc sa cumpere plante oleaginoase, orez sau diverse seminte oleaginoase. La capitolul preturi, acestea sunt extrem de avantajoase, nu trebuie decat sa va convingeti singuri de acest aspect. Seriozitatea, profesionalismul, perseverenta, eficienta si respectul constituie atuurile de baza ale acestei firme din judetul Cluj, pentru care satisfacerea nevoilor clientilor reprezinta cel mai important aspect.

Stiati ca orezul…?

Orezul este tipul de cereala cel mai popular la nivel mondial, peste jumatate din populatia Globului consumandu-l?

Orezul este bogat in fibre, potasiu, fier?

Exista peste 40.000 de varietati de orez

Orezul nu contine colesterol, sare sau grasimi nocive?

Ajuta la prevenirea aparitiei cancerului, ajuta la ingrijirea pielii si  ajuta la scaderea presiunii sanguine

Are proprietati diuretice si previne probleme gastrointestinale

Ce produse puteti cumpara de la firma Danca International?

Prin intermediul companiei clujene puteti cumpara orz de bere, rapita, rapita de ulei, sfecla de zahar/ Preturile avantajoase si calitatea foarte buna sunt doua din motivele pentru care puteti colabora cu firma Danca International.

Contactati-i cu incredere pe cei de la Danca International

Aceasta firma constituie un partener de incredere, cu care puteti avea colaborari de succes, pe termen lung. In vederea obtinerii de informatii suplimentare despre activitatea de cultivare orez, produse si alte detalii, puteti suna la numarul de telefon 0721.333.184. sau puteti merge, daca aveti timp, la sediul companiei, din comuna clujeana Mihai Viteazu, de pe strada Reformata, nr 296. Bucurati-va de un gust autentic si de o calitate excelenta profitand de oferta firmei Danca International. Nu mai asteptati si sunati acum la numarul de mai sus pentru a discuta cu reprezentantii companiei clujene. Veti avea doar de castigat din urma colaborarii.