TermoDesign: Top 2 modele de scrubere ideale pentru filtrarea umeda a aerului

scruber-din-materiale-plastice_clip_image006_0002Vrei sa intrii in posesia unor scrubere, fie ele din mase plastice sau venturi, calitate 100% garantata, robustete, eficienta si preturi ieftine? TermoDesign din judetul Neamt este echipa potrivita pentru tine si necesitatile tale, o echipa competenta care nu numai ca iti vinde la preturi bune scruberele dorite, insa-ti ofera si livrare, montaj ca la carte, service, PIF, consultanta de specialitate, cat si echipamente de calitate pe care te poti baza in orice moment.

De unde pot face rost de scrubere?

Daca vrei sa intri in posesia unor scrubere de calitate, ia legatura cu TermoDesign! TermoDesign exista pe piata din tara noastra inca din anul 2003 si ofera solutii complete si eficiente pentru acele probleme legate de protectia mediului atmosferic.

Ce ii recomanda pe cei de la TermoDesign? In primul rand, experienta indelungata in domeniu, apoi solutiile inovatoare pe care le propun tuturor clientilor sai, tehnologiile de ultima generatie pe care le intrebuinteaza si instalatiile moderne pe care le comercializeaza in toata tara.

De asemenea, TermoDesign dispune de proprii proiectanti, laboranti si tehnicieni, specialisti in montaje, o echipa bine pregatita pentru consultanta de specialitate, pentru livrare si montaj ca la carte, service si PIF.

Ce modele de scrubere iti propune TermoDesign?

Cand vine vorba despre scrubere, TermoDesign are pentru clientii sai pregatite doua modele de top:

  1. Scrubere din mase plastice. Aceste scrubere sunt confectionate din PP, PPH sau PE si au la baza absorbtia. Eficacitatea de epurare in acest caz este chiar mai mare de 96%, iar principiul de functionare are la baza pulverizarea in fluxul de aer de lichid. TermoDesign iti propune 3 tipuri diferite de astfel de scrubere. Unde se folosesc acestea? Domeniile de aplicare sunt dintre cele mai diverse:
  • Captarea si tratarea gazelor cu un continut de aaSO2, de HCl, de Hf sau de NH3;
  • Pentru tratamentele chimice din industria aeronautica;
  • Pentru tratarea gazelor din industria electronica;
  • Pentru captarea si retinerea noxelor ce au fost degajate sub forma de vapori provenite de la baile pentru tratamente aatermice a suprafetelor;
  • In industria metalurgica, mai exact pentru extractia si captarea de noxe provenite din vaporii ce au fost produsi in urma aaoperatiilor de decapare in cadrul fluxului de producere a tablelor si a sarmelor;
  • Pentru dezodorizarea prin spalare chimica a gazelor din industria alimentara;
  • Pentru aazootehnie, sacrificarea animalelor si statii de epurare;
  1. Scrubere venturi. Colectarea este umeda si se face prin absorbtie. Ce impuritati pot fi retinute cu ajutorul acestor scrubere? Particule simple sau particule combinate, substante organice volatile, substante solubile in apa, gaze arse, fum sau vapori de ulei. Eficacitatea de filtrare este si in acest caz mai mare de 96%, iar principiul de functionare se aseamana cu cel de la scruberele din mase plastice. Pozitionarea este orizontala, deci ocupa mult mai putin spatiu, intretinerea se face mai usor, iar pretul este mult mai mic. Unde se intrebuinteaza aceste scrubere? In toate acele domenii unde este nevoie de un sistem performant de colectare a prafului pentru cazurile in care gazele sunt infestate sau contin particule incandescente.