Cum alegem corect scarile de interior – Klub Metalia

3b1d733cc444602c1cc8f74bd6ee0071Avand in vedere oferta diversificata de scari interioare prezenta pe piata de profil, trebuie ca atunci cand intentionati sa faceti o astfel de achizitie sa luati in considerare cateva aspecte importante. In primul rand, trebuie ca scarile interioare sa va ofere siguranta si confort, sa fie confectionate din materiale rezistente, sa aiba un aspect estetic atractiv, sa se integreze in stilul de design al locuintei, sa aiba un pret rezonabil, sa fie alese in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, etc.

Societatea Klub Metalia realizeaza o gama larga si variata de modele de scari interioare in Timisoara. Scara metalica cu vang central la 90 de grade cu podest de odihna intermediar executata din otel si vopsita la pistol, este una dintre cele care se gasesc in oferta noastra. Aceasta este accesorizata cu o balustrada simpla. Un alt model il reprezinta scara din inox satinat cu vang central si trepte de sticla sablata cu protectie antiderapanta.

Acestea sunt doar doua exemple dintre sutele de modele pe care echipa de profesionisti a companiei Klub Metalia le poate realiza. Suntem flexibili si ne putem adapta oricaror cerinte, indiferent de complexitatea lor, fiind capabili sa cream o varietate de tipuri de scari interioare din otel sau din inox, personalizate in functie de dorintele clientilor nostri. Scarile interioare pot avea un singur vang, doua vanguri frante sau drepte, stalp central, pot avea podest de odihna sau in evantai, treptele pot fi din lemn sau din sticla serigrafiata antiderapant, etc. Avand in vedere tehnologia de  varf pe care o utilizam pentru proiectarea acestor produse, va asiguram de executia in timp record a acestora si de calitatea lor ireprosabila. Preturile pe care le practicam sunt mai mult decat avantajoase, astfel ca in functie de modelul care se doreste a fi realizat, pot fi incluse in pret transportul, montajul sau vopsirea.

Indiferent de aspectul pe care doriti sa il capete scarile interioare, acesta va fi transpus in realitate cu atentie deosebita pentru detalii, de catre specialistii companiei noastre care vor folosi numai materiale de calitate si echipamente performante.

Scarile interioare realizate de catre personalul societatii Klub Metalia nu obstructioneaza lumina, ci ii sporeste efectul, dand casei un aspect glamour. Sunt constructii stabile, rezistente la trafic intens, nu ocupa mult loc, se pot vopsi in orice nuanta, etc. Spatiul din jur se poate accesoriza in acelasi ton cu ele, cu rafturi, grilaje-decor si creatii metal-art.

Scarile, de cele mai multe ori, sunt privite ca simple elemente de constructie care nu necesita o atentie speciala in proiectare, lucru complet eronat, dovedit de preocuparea numerosilor arhitecti si designeri fata de acestea. O scara este mai mult decat o legatura de acces intre doua etaje, aceasta avand sansa de a se transforma intr-o piesa centrala a unui interior si de a defini stilul amenajarii generale.

Pentru o oferta exacta sau pentru a afla mai multe informatii despre produsele si serviciile companiei Klub Metalia, nu ezitati sa luati legatura cu specialistii nostri. Ei vor avea grija sa puna bazele unei colaborari fructuoase, din care ambele parti sa aiba de castigat.