Cum trebuie sa arate panze gater de calitate

gater1.pngEsti in cautare de panze gater pentru procesarea longitudinala a bustenilor, pentru gatere verticale sau gatere orizontale? Metamob din Satu Mare este o foarte bine cunoscuta si apreciata companie producatoare din tara noastra care te oferteaza cu numeroase modele de astfel de panze in functie de necesitatile tale. Acestea au lungimi, latimi si grosimi diferite si sunt realizate din otel de foarte buna calitate,  care le confera robustete si rezistenta.

De unde pot cumpara panze gater?

Panze gater se fac la comanda la Metamob. Aceasta companie infiintata in 1994 are mai bine de 20 de ani de experienta in fabricarea de astfel de scule destinate prelucrarii lemnului. Solutiile oferite de catre Metamob sunt inovatoare si mai ales complete, chiar personalizate pentru ca fiecare client in parte sa se bucure de o alegere care sa i se potriveasca cel mai bine din toate punctele de vedere.

Metamob are personal calificat cu foarte multi ani de experienta, personal care se adapteaza in permanenta cerintelor clientilor, reusind astfel sa devina unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati producatori din tara de panze gater de calitate superioara, panze robuste si rezistente care te vor ajuta sa-ti faci treaba si repede, si bine.

Panze gater propuse de catre Metamob din Satu Mare sunt extrem de robuste si de calitate

Metamob iti propune panze de gater pentru procesarea longitudinala a bustenilor, fie pentru gatere verticale, fie pentru gatere orizontale. Aceste unelete taietoare au forma de lame trapezoidale sau lame dreptunghiulare. Dintii sunt dispusi pe o margine, cea mai des folosita varianta, sau cu dintii dispusi pe ambele margini.

In cazul gaterelor verticale panzele de gater se monteaza in rame stabilindu-se in acelasi timp si modelul de taiere. In aceasta rama panzele de gater se vor aseza fata de verticala in pozitie inclinata evitandu-se astfel frecarile ce pot sa aiba loc intre fetele de asezare ale dintilor si fundul taieturii, la cursa de ridicare a panzei.

Astfel, panzele de gater pe care Metamob le executa se vor realiza la comanda, exact dupa necesitatile fiecarui client in parte. Deci, poti comanda panze gater din 2 categorii distincte:

  1. Dupa placute:
  • Pentru gaterele cu bigle fixe sunt necesare panze de gater fara placute de prindere;
  • Pentru gaterele cu bigle mobile sunt necesare panze gater cu placute de prindere;
  1. Dupa modalitatea de ceaprazuire poti alege urmatoarele variante:
  • Panze gater stelitate;
  • Pane gater ceaprazuite prin indoire si ascutire;
  • Panze gater neascutite si neceaprazuite.

Ca si lungime te poti orienta inspre panze gater cu o lungime ce variaza intre 1000 mm si 2000 mm, latimea este de 140 mm, iar grosimea de 2 mm din otel de 75Cr1 sau te poti orienta inspre panze gater cu o lungime de la 1000 mm pana la maxim 2000 mm, cu o latime de 260 mm si o grosime de 2 mm sau de 2,2 mm, otelul lamei fiind 75Cr1.

Pentru a avea parte de produse dintre cele mai bune si de servicii de calitate superioara plus preturi pentru toate buzunarele, alege Metamob!