Cursuri de balet

cursuri de balet

cursuri de balet

Fericirea este o simpla stare sufleteasca ce poate fii determinata de diversi factori, prin implinirea unor dorinte, prin excelarea intr-un anumit domeniu, prin tot ceea ce ne inconjoara daca invatam sa privim lucrurile mereu cu ochii buni. Dansul este unul din cele mai frumoase activitati deoarece imbina utilul cu placutul, in dans facandu-se sportul necesar organismului si-n acelasi timp omul putand sa-si exprime sentimentele prin intermediul dansului. Unul din cele mai frumoase tipuri de dans este baletul, acesta nu depinde de varsta ci doar de pasiune, de aceea diferite persoane s-au gandit sa infiinteze cursuri de balet.

 Ce trebuie stiut despre balet?

 Baletul a aparut undeva in secolul al XV-lea in Italia, dansul fiind un mod de exprimare artistica si sentimentala inca din cele mai indepartate timpuri, iar o data cu trecerea anilor acesta a evoluat devenind o forma artistica scenica.

Baletul este genul dansului artistic figurativ, se poate executa de una sau de mai multe persoane, ansamblul de balet fiind format din balerini si balerine prin executarea de miscari mimice, in ritmurile muzicii.

Activitate pentru copii

Baletul este o activitate foarte frumoasa inca de la o varsta frageda, de aceea multi parinti doresc sa-si inscrie copii la balet inca de mici, cu toate acestea cand doriti sa alegeti o anumita firma pentru lectiile de balet trebuie sa aveti grija ce alegeti. Trebuie sa va ganditi mereu la binele copilului dumneavoastra, astfel este bine sa intrebati diferiti oameni si sa va documentati din diferite surse pentru a afla ce firme care ofera lectii de balet detin si toate facilitatile necesare pentru bunastarea copiilor. Pentru lectii de balet in orasul Bucuresti va putem recomanda noi o firma foarte serioasa si care detine toate facilitatile necesare, puteti apela cu incredere la dancewithmestudio.ro aceasta fiind o academie de balet si dans din orasul Bucuresti.

 Sfaturile parintilor

Parintii ce si-au dus copii sa practice cursuri de balet spun ca unul din cei mai importanti factori in alegerea firmei cu care trebuie sa luati legatura si sa cooperati ar fii competentele instructorului. Instructorul de balet trebuie sa fie extraordinar in relatiile cu copii, trebuie sa fie o prezenta agreabila si simpatica, copiii ajunsi sa-l simpatizeze vor reusii sa invete mult mai usor si se vor simtii mult mai in largul lor in decursul orelor. O alta caracteristica necesara unui instructor este faptul ca acesta trebuie sa predea baletul cu pasiune si caldura, daca el iubeste ceea ce face se va transmite mai departe catre copii caldura dansului, iar acestia se vor simtii mult mai atrasi de ceea ce fac.

 Preturi si oferte

 Un alt factor important in alegerea academiei de balet este procentajul dintre pret si calitate. Sa luam spre exemplu academia de dans ce v-am recomandat-o anterior, aceasta dispunand de toate facilitatile necesare si de un instructor exceptional, in acelasi are preturi si oferte concurente cu restul pietii, spre exemplu doua sedinte pe saptamana pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani costul este de 200 de lei, aceasta ofera si cursuri particulare. O firma cu oferte complexe ne demonstreaza ca este o firma serioasa.

admin

admin