Cursuri in domeniul petrolier

Cursuri in domeniul petrolier

Daca intentionati sa va specializati pe un anumit job in domeniul petrolier, atunci cea mai buna si la indemana solutie o reprezinta Estetic Clas, compania care se ocupa de formarea si consilierea voastra in munca! Aceasta va ofera posibilitatea de a opta pentru cursuri in domeniul petrolier!

Estetic Clas organizeaza cursuri in domeniul petrolier

Pentru ca acest domeniu este unul complex si destul de tehnic, dobandirea anumitor cunostinte de specialitate este obligatorie. Echipa noastra te va ajuta sa acumulezi deprinderile si cunostintele necesare pentru a excela la noul tau loc de munca astfel incat interventiile si lucrarile efectuate de tine sa fie apreciate si de catre superiori.

Cursurile pe care le organizam si la care poti participa si tu sunt sustinute de adevarati profesionisti in domeniu, ce detin o experienta indelungata, fiind pasionati de ceea ce fac. Acestea va sunt prezentate intr-o forma cat mai interactiva, starnindu-va interesul, fara a exista riscul sa va plictisiti sau sa nu intelegeti anumite lucruri. Fiecare „lectie” va fi prezentata pe intelesul vostru, lectorii utilizand si termeni de specialitate care, evident, vor fi explicati.

Pentru ce cursuri in domeniul petrolier puteti opta?

In urmatoarele randuri, aveti ocazia de a identifica cateva dintre cele mai importante cursuri in domeniul petrolier sustinute de echipa Estetic Clas. Iata care sunt acestea:

  • Operator la extractia, tratarea si transportul titeiului
  • Mecanic echipamente pentru foraj extractii
  • Sondor foraj

 

Ce competente veti dobandi in urma acestor cursuri in domeniul petrolier?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, este necesar sa luam fiecare curs in parte si sa specificam separat competentele dobandite.

In urma cursului de Operator la extractia, tratarea si transportul titeiului, absolventii vor dobandi competente in ceea ce priveste executia operatiilor tehnologice, vor sti cum sa utilizeze sculele si dispozitivele specifice, sa efectueze masuratori specifice punctelor de lucru, sa extraga titeiul, sa stapaneasca tehnologia forarii sondelor, sa efectueze interventii si reparatii ale sondelor, sa depoziteze, separe si sa trateze titeiul si multe altele.

In urma cursului de Mecanic echipamente pentru foraj extractii, cursantii vor invata sa utilizeze echipamentele pentru foraj si extractie, precum si cele pentru comprimarea, transportul si depozitarea fluidelor, sa efectueze masuratori specifice in foraj-extractie, etc.

Cursul de Sondor foraj asigura urmatoarele unitati de competenta: lucrul in echipa, efectuarea masuratorilor specifice punctelor de lucru, utilizarea sculelor si dispozitivelor specifice, regimul de foraj, fluide de foraj, turbarea si cimentarea sondelor, gestionarea accidentelor tehnice in foraj, efectuarea interventiilor si reparatiilor la sonde, respectarea conditiilor de igiena si securitate a muncii, etc.

Mai multe detalii despre fiecare in parte puteti obtine contactand echipa companiei Estetic Clas.

Despre Estetic Clas

Cursuri in domeniul petrolierCompania Estetic Clas din Targoviste are ca principal obiect de activitate formarea profesionala continua, precum si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la cele mai inalte standarde de calitate, conform normativelor legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

Pe langa aceste cursuri in domeniul petrolier, organizam si cursuri ce acopera alte domenii de activitate: constructii, auto, agricultura, silvicultura, fiecare dintre acestea adresandu-se tuturor celor interesati de evolutia in cariera.

Pentru mai multe detalii despre cursurile pe care le organizam sau despre alte aspecte de interes, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii nostri.