Manz Galvano Tec, specialisti in instalatii si galvanizare

Cuve zincareDe-a lungul timpului, tehnicile industriale au demonstrat ca protectia anticoroziva prelungeste considerabil viata cladirilor de birouri, halelor de productie si depozitare, podurilor sau a marilor centre comerciale. Pe de alta parte, s-a remarcat ca in lipsa sau insuficienta acesteia, apare in timp deteriorarea materialelor folosite in constructii, provocand daune importante. Astfel, tratarea suprafetelor pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru asigurarea longevitatii structurilor metalice. In acest sens, firma Manz Galvano-Tec din Bucuresti pune la dispozitia clientilor sai, produse de calitate superioara, confectionate din materie prima adusa din Germania, la cele mai avantajoase preturi de pe piata de specialitate.

Firma din capitala detine brevet in scopul fabricarii de cuve pentru zincare din material plastic, polipropilena, polietilena, PVC, PVC-C, PVDF, in functie de compatibilitatea chimica cu substantele corozive depozitate in acestea. Intreaga productie ce o poate oferi firma, nu are un standard aparte, ci se realizeaza in functie de necesitatile fiecarui client: cuve galvanizare, cuve zincare, cuve cromare. Toate partile in fier, daca este nevoie, vor fi acoperite cu materialul de constructie a cuvei. evitand astfel contactul fierului cu agenti externi, fiind imun la agentii corozivi. Cuvele pentru zincare Manza Galvano Tec sunt livrate cu fundul plan  pentru a fi amplasat pe un suport de beton sau  pe alt suport al instalatiei.

In ceea ce priveste zincarea produsa cu ajutorul acestor cuve, aceasta asigura cel mai lung ciclu de viata pentru o protectie anticoroziva aplicata la otel, comparativ cu restul procedeelor. Stratul protector ce rezulta dupa zincarea termica, rezista 70 de ani in mediu rural si intre 20-30 de ani în mediu urban, in raport cu gradul de poluare. Cu alte cuvinte, zincarea este operatiunea prin intermediul careia anumite piese sau componente din otel, fonta sau materiale nemetalice sunt acoperite cu un strat de zinc in scopul protejarii impotriva procesului de coroziune care, in timp, duce la deteriorarea acestora si imposibilitatea de a mai fi utilizate.

Pentru a realiza cat de importanta este aceasta zincare, este suficient sa o comparam cu vopsirea:

-procedura de zincare termica dureaza cateva ore, comparativ cu cea a vopsirii care necesita doua zile (incluzand timpii de uscare intre cele doua straturi).

-costul manoperei reprezinta 30% din totalul costurilor zincarii; in cazul vopsirii, el poate ajunge la 60% din totalul costurilor de protectie (incluzand pregatirea suprafetei).

-stratul de protectie nu necesita mentenanta pe intreaga durata de viata a produsului.

-procedeul zincarii termice nu implica solventi daunatori sanatatii sau mediului, asa cum este cazul vopsirii sau revopsirii libere.

-in caz de incendiu, stratul de zinc nu este inflamabil.

-protejarea prin zincare a structurilor metalice, contribuie la reducerea poluarii mediului.

-produsele zincate termic sunt reciclabile. Otelul zincat poate fi reciclat in cuptoare electrice (EAF), unde zincul care se volatilizeaza este colectat.

Acest procedeu de zincare se face in cuve special create pentru acest scop, cu ajutorul instalatiilor de galvanizare. Cuvele pentru zincare, precum si celelalte recipiente sunt fabricate de catre Manz Galvano-Tec. Pe langa acestea, firma din capitala distribuie si o gama larga de piese componente si accesorii, precum sisteme de filtrare, tamburi, cabluri de contact pentru acestia, pompe si echipamente de dozare si multe altele.

Date de contact

MANZ GALVANO-TEC SRL

Str. Drumul Binelui Nr. 54

Sect. 4, Bucuresti, 042147 Romania

Tel: +40-21-4603204 / +40-21-4603395

office@manz.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.