Dany & Rody Impex: Masini de ambalat granule

Masini de ambalat granule sunt echipamente dedicate in special ambalarii granulelor cum ar fi boabele de mustar, cele de mac sau de susan, boabele de piper, stafide, zahar, orez, sare granulara, boabe de cacao sau de cafea, condimente, mancare pentru pisici si caini si alte produse alimentare asemanatoare. Ele isi gasesc intrebuintare in productie si-ti vor aduce numeroase beneficii realizand ambalari de top, sigure si fara efortul oamenilor, acestea fiind oferite pietei de desfacere interna, dar nu numai.

De unde pot cumpara masini de ambalat granule?

Pentru a eficientiza procesul de ambalare si pentru a creste astfel si productivitatea Dany & Rody Impex din Voluntari, Ilfov, iti ofera inspre vanzare masini de ambalat granule, modele diverse pentru necesitati diferite. Astfel, tu poti alege intre masini de ambalat noi sau masini de ambalat second-hand, insa in perfecta stare de functionare, la pret ceva mai mic decat cele noi.

Toate echipamentele sunt importate de la nume cu renume in acest domeniu de activitate, sunt echipamente robuste si rezistente, fiabile si estetice, sunt solutii eficiente, optime pentru ambalarea produselor pe care le fabrici. Companiile producatoare sunt recunoscute pentru produsele de calitate pe care le ofera inspre vanzare, deci stai linistit, faci o achizitie de incredere, produse fiabile si estetice care te vor ajuta in afacere.

De asemenea, trebuie sa stii ca Dany & Rody Impex este un importator renumit in tara, iar toti clientii sai i-au apreciat intotdeauna produsele, oferindu-ti pe langa echipamentele de baza si optionale dintre cele mai diverse, insa numai pe comanda. Astfel, pentru orice informatii suplimenare, nu ezita sa iei legatura cu echipa Dany & Rody Impex!

Avantaje masini de ambalat granule de la Dany & Rody Impex

Masini de ambalat granule propuse de catre Dany & Rody Impex sunt masini volumetrice ce prezinta platou rotativ sau masini gravimetrice ce prezinta sisteme speciale de dozare cunoscute si sub denumirea de cantare multihead.

Masinile de ambalat sunt constructii robuste, verticale, din otel inoxidabil alimentar. Sunt masini mecanice, automate sau chiar semi-automate si, la nevoie, pot fi prevazute chiar si cu benzi transportoare, astfel incat produsele sa fie transportate cu usurinta la postul urmator. De asemenea, sunt dotate cu un panou de comanda, cu control de tip PLC, operarea este usoara si-ti permite reglarea cantitatii dorite si a vitezei de lucru. Masinile sunt dotate si cu roti ceea ce faciliteaza manevrarea usoara a masinilor si mutarea lor dintr-un loc in altul, la nevoie.

Se curata si se intretin usor, deci standarele de igiena sunt respectate intru-totul. Dozarea produselor se poate realiza in pungi de diferite gramaje sau chiar in pliculete cum este si cazul zaharului sau a mierii intrebuintate in domeniul Horeca. In prima faza se formeaza pungile sau pliculetele, apoi urmeaza umplerea si in cele din urma sigilarea etansa, astfel incat produsele sa se pastreze proaspete pentru cat mai mult timp. Folia pentru ambalaj poate fi simpla sau personalizata, este trasa automat, iar dozarea se face tot automat.

Daca ai nevoie de servicii de reparatii masini de ambalat pentru granule, tot Dany & Rody Impex te poate ajuta. Contacteaza negresit echipa!