Parchet masiv trainic si frumos, la indemana oricand

parchet masiv

parchet masiv

Alegerea unui parchet masiv pentru diverse incaperi din locuinte este din ce in ce mai comuna. Nici nu e de mirare, daca stam sa analizam putin toate avantajele pe care le va aduce o astfel de podea. Este un timp de podea “calda” daca putem spune astfel, asadar aceasta va mentine in orice incapere o atmosfera foarte placuta.

Un parchet masiv de calitate de la bilavio.ro

Puteti alege un parchet masiv din mai multe tipuri de lemn. Unul dintre cele mai comune insa ramane cel din lemn de stejar, care este foarte placut din punct de vedere estetic si foarte comfortabil totodata. Inainte de a va alege parchetul insa, analizati putin incaperea in care doriti sa il montati. Veti dori cu siguranta sa tineti cont de unele aspecte ale acesteia cand veti monta un parchet masiv sau de alt tip.

Puteti cere si ajutorul unor experti in domeniu, nu trebuie sa va ganditi singuri cum sa va amenajati o incapere sau intreaga locuinta, mai ales tinand cont de faptul ca o veti face pentru o perioada mai lunga de timp cel mai probabil. Asadar, e bine de exemplu ca inainte de a monta un parchet masiv intr-o incapere sa tineti cont si de destinatia pe care o va avea incaperea respectiva, de dimensiunile ei, de modul in care o veti decora, de cate ferestre are si cata lumina naturala patrunde in ea si asa mai departe.

La www.bilavio.ro veti regasi fel si fel de modele de parchet si alte accesorii pentru casa, cert este ca daca va doriti de exemplu un parchet masiv este foarte important sa tineti cont din cele mai sus mentionate de destinatia incaperii in care va ganditi sa il montati.

Cum poate influenta destinatia unei incaperi montarea unui parchet masiv?

Ei bine, in acest sens putem spune ca destinatia unei incaperi este esentiala, intrucat un parchet masiv are o oarecare sensibilitate la umezeala. Mai exact, daca de exemplu va ganditi sa montati un parchet masiv in baie, acesta nu va rezista probabil foarte mult in timp. De ce? Pentru ca o data ce umezeala patrunde in el, va fi mai sensibil si mai predispus deteriorarii, iar baia e o incapere in care umezeala nu e tocmai “straina”.

Un alt aspect de care e bine sa se tina cont este si culoarea. De exemplu culorile inchise sunt mai potrivite pentru spatiile mai mari, pe cand cele deschise ofera senzatia de spatiozitate, fiind mai potrivite spatiilor mai mici. Contrastul dintre culoarea parchetului si cea a mobilei si a peretilor poate fi si el un element placut, care sa schimbe mult atmsofera intr-o incapere.

Este indicat ca si un parchet masiv de pilda sa fie corespunzator intretinut. Daca va fi, acesta va avea o durata de viata mai indelungata. De cele mai multe ori un parchet din lemn masiv se va intalni in domritoare sau in saloane ale unor locuinte, etc. Este un parchet natural, care confera un aspect clasic si elegant: www.bilavio.ro.

admin

admin