De ce sa alegi seminte fructe Red Star F1?

Seminte fructe Red Star F1 sunt seminte de pepeni verzi de tip Sugar Baby, pepeni timpurii cu coaja neagra. Au o forma rotund-ovala, culoarea este de un verde foarte inchis la exterior astfel, incat pare neagra, o culoare uniforma foarte frumoasa. Pulpa are o culoare rosu intens, iar semintele sunt putine si marunte. Acesti pepeni ajung la greutatea medie de 6-9 kg si se preteaza culturilor in camp deschis, insa dau performante bune si in cazul culturilor sub tunele de plastic.

Poti achizitiona aceste seminte si in Romania? Da, acum este posibil!

Cine comercializeaza seminte fructe Red Star F1 in Romania?

Astazi sunt accesibile si in Romania seminte fructe pepeni verzi varianta Red Star F1 prin intermediul HortiTom. Aceasta companie s-a infiintat in bazinul horticol Dabuleni in anul 2003 ca o afacere de familie. Totul a inceput cu semintele Nunhems Zaden BV din Olanda, insa astazi HortiTom importa numeroase seminte fructe si seminte legume de la acest renumit producator olandez.

Pe langa semintele Nunhems, HortiTom iti propune si seminte ale altor renumiti producatori precum BSR, NaanDanJain si Bejo, Vilmorin, Clause, Seminis si Syngenta, producatori recunoscuti pe plan international pentru calitatea materialului saditor. Foarte important este faptul ca acesti producatori investesc constant in cercetarea semintelor si in tehologie astfel, incat reusesc sa ofere inspre vanzare numai seminte de calitate superioara.

Insa HortiTom pe langa seminte fructe si seminte legume iti propune si diferite inputuri pentru domeniul agriculturii printre care se numara si foliile de polietilena, turba, pesticide, alveole si utilaje si masini special create pentru domeniul horticulturii si al gradinaritului.

Te intereseaza in special semintele de pepeni verzi? HortiTom iti propune soiurile Audry, Crisby, Lady, Dumara, Ricca, Talisman si Red Star. Insa poti alege si varianta pepeni galbeni soiurile Capri, Malika, Fiata si Corin.

Cu ce sunt mai speciale seminte fructe Red Star F1?

Dintre soiurile de seminte fructe pepeni verzi, HortiTom comercializeaza si soiul Red Star F1. Este vorba despre un hibrid profesional, timpuriu, de pepeni verzi, foarte apreciat de catre cultivatori si consumatori deopotriva. Perioada de recoltare a acestora este foarte lunga si deci foarte productiva.

Cu soiul Red Star F1 obtii performante foarte bune atat in culturile protejate cu tunele de plastic, cat si in camp deschis. Culoarea pepenilor este un verde inchis, aproape neagra, la exterior, coaja este subtire, iar interiorul este de un rosu aprins, cu seminte putine si marunte. Sunt pepeni dulci si zemosi care ating o greutate de 6-9 kg.

Chiar daca coaja acestora este subtire este, de asemenea, si foarte rezistenta. Pepenii se pot transporta foarte bine si rezista excelent transportabilitatii. Este un soi timpuriu, la fel ca Crisby, ceea ce inseamna ca oameni se pot bucura de savoarea pepenilor rosii mult mai devreme de luna august. Insa acest fapt inseamna si profit mai mare pentru cultivatori.

Deci, daca vrei sa cultivi si tu pepeni verzi din soiul Red Star F1, ia legatura cu HortiTom si aceasta companie iti va pune la dispozitie oricand semintele dorite, iti va oferi si sfaturi pertinente pentru o cultura bogata si-ti va pune la dispozitie si fel de fel de articole necesare unei recolte numeroase.