Tractare ieftina – Rapid, sigur, eficient !

                                                     Ai avut ghinionul sa fii implicat cu masina intr-un eveniment rutier?

Esti la distanta de primul oras si constati ca autoturismul tau s-a defectat?

Nu mai poti pleca de pe loc si trebuie sa ajungi cat mai repede la service?

Apeleaza la serviciile firmei Tractare Ieftina !tr

       Compania bucuresteana Tractare Ieftina iti ofera non-stop servicii de tractari si transport auto, serviciile fiind de calitate si la preturi accesibile.

Firma de tractare iti pune la dispozitie o gama variata de servicii ca tractarea autovehiculelor avariate, tractarea autovehiculelor noi, tractarea autovehiculelor neinmatriculate, dar si tractarea utilajelor si a ambarcatiunilor.tr 1

Personalul societatii este profesionist, iar transportul se face in conditii de maxima siguranta.

Firma Tractare Ieftina  iti ofera servicii atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara. In cazul solicitarilor prealabile, se fac tractari si la nivel international.

Iar in situatia in care ai o problema, nu e cazul sa intri in panica, ori sa te enervezi! Suna la firma Tractare Ieftina  si in cel mai scurt timp vei scapa de toate grijile.

Tractare Ieftina iti sta la dispozitie toata saptamana, 24 de ore din 24.
Daca ai avut ghinionul sa fii implicat intr-un accident, iar masina iti e avariata dar nu poate fi tractata, firma se mobilizeaza prompt si iti trimite o platforma care o duce pe sus la service.

Este indicat sa te gandesti din timp sa iti alegi o companie de tractare preferata, nu sa te trezesti dupa un accident ori defectiune ca nu stii la cine sa apelezi.

tr 3S-ar putea fie sa nimeresti o firma neserioasa, fie sa te trezesti ca vei plati mult decat la o alta firma ce presteaza aceeasi activitate.

Orice sofer care se respecta ar trebui sa aiba la el o lista cu cel putin cateva firme care efectueaza servicii de tractare auto, in ordinea preferintei, a preturilor practicate si a facilitatilor oferite.

Si asta deoarece in multe dintre situatiile care impun apelarea la serviciile de tractare implica defectarea de un fel sau altul a autovehiculului, iar ultimul lucru pe care si-l doreste orice sofer este sa agraveze avariile apeland la metoda sau compania gresita de tractare.

Cand iti alegi o firma de tractare nu uita sa tii cont de:

– pretul perceput pentru tractare.  Este un criteriu foarte important, dar nu singurul de care trebuie sa tii cont cand ai probleme. De regula in orice oras sau zona gasesti o companie care iti ofera servicii de tractare ieftine, fara sa faca rabat de la calitate si profesionalism;

tr 2– distanta pe care se face tractarea. Si asta deoarece nu toate companiile ofera servicii de tractare pe distante lungi. Iar de cele mai multe ori se intampla ca masina sa nu se defecteze in oras sau in apropierea acestuia;

– frecventa tractarilor auto. Daca ai nevoie de tractari frecvente, exista companii care iti ofera un abonament anual. Numele soferului si datele de identificare ale masinii sunt intr-o baza de date, astfel ca e de ajuns un simplu telefon pentru comunicarea locatiei in care se afla autoturismul si firma de tractare se deplaseaza la fata locului!