Sisteme de supraveghere video performante

sisteme de supraveghere video

sisteme de supraveghere video

Cand am cerut creditul ipotecar pentru casa ce urma sa fie a noastra, adica a mea si a copiilor mei, m-am gandit cu mult inainte la cum o vom proteja. In primul rand m-am gandit la sistemele de supraveghere video. Cand nu sunt acasa, am nevoie sa stiu daca se intampla ceva in jurul casei mele, ceva care ar putea afecta integritatea spatiului meu.  Nu ma intereseaza ce se intampla in vecini, ci strict in perimetrul meu. Am vorbit cu o firma specializata in sisteme de supraveghere video despre cate sisteme de acest gen sa pun in casa, si am ajuns la concluzia ca vor trebui puse camere la fiecare nivel. Adica trei camere in total. Una in fata la usa de intrare, una la usa din spate si una sus pe acoperis, cu 360 de grade de libertate. Adica una care sa realizeze rotatii complete.  Imi doresc ca aceste camere sa fie cat mai putin vizibile, astfel ca si costurile lor vor fi maricele. Insa stiu ca merita. In plus, chiar cand sunt acasa, am sa pot imi supraveghez copiii din casa. Ei fiind afara, pot vedea daca vor sa deschida poarta, sau daca vine cineva, sau daca se intampla ceva prin curte, etc.

Cand am facut contractul pentru aceasta casa, ne-am gandit in primul rand la cat de sigura este zona. Ne-am gandit, evident, si la acele sisteme de supraveghere video, dar nu unele care sa fie stricate dupa ce arunci cu o piatra in ele…ci unele care sa fie foarte greu reperabile, adica unele ascunse, sis a aiba imagini de calitate. Firma cu care am discutat in legatura cu acest tip de sisteme de supraveghere video este una cu notorietate pe piata, astfel incat au si preturi pe masura. Insa m-a interesat sa fie unele de foarte buna calitate si sa le am pentru cat mai mult timp. Si cateva zeci de ani m-am gandit ca le-am putea avea. Investesc acum in ele dar stiu ca sunt asigurata pe termen lung.  Am chemat firma, au vazut casa, le-am spus ca mai urmeaza sa fie construita inca o parte, unde as vrea si acolo, evident, o camera de supraveghere, mi-au spus pretul per instalare pentru o camera, si apoi racordarea la internet, la intranet, si toate setarile , cablarile, etc. Am cazut de acord ca le pot plati si in rate daca este nevoie.

 

Sisteme de supraveghere video straine

In casa mea cea noua am hotarat sa instalez sisteme de supraveghere video straine. Sunt japoneze. Recunosc ca am o afinitate pentru tot ce este japonez. Stiu ca ei sunt foarte seriosi cand vine vorba de tehnica. Am in casa electrocasnice de provenienta japoneza si sunt foarte multumita de ele. Evident ca aceasta firma de sisteme de supraveghere mi-a fost recomandata de catre altcineva. O persoana care a lucrat cu ei si care a fost foarte multumita de prestatia lor. Au instalat foarte repede iar interventia le este la fel de rapida in caz de nevoie.

Cititi mai multe pe www.alarme-supravegheri-automatizari.ro!

admin

admin