Dezvolta-ti afacerea cu Programul Gestiune Lapte – Accept Software

0a816-gestiune_590X250Laptele este unul dintre cele mai importante alimente cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa; acesta este o sursa extraordinara de calciu, carbohidrati, proteine, minerale si vitamine, avand, in acelasi timp, un continut scazut de grasimi. In plus, acest aliment este ideal pentru organismul uman la orice varsta, avand o serie de beneficii pentru sugari, copii, adolescenti, adulti, femei insarcinate si persoane de varsta a treia.

Datorita importantei acestui aliment, acesta este comercializat sub o multitudine de forme:

  • Lapte
  • Iaurt
  • Smantana
  • Unt
  • Branzeturi

In cazul in care ai ales sa iti dezvolti o afacere care are ca scop comercializarea laptelui,  stii cat de cautat este acest aliment indiferent de perioada. Pentru ca esti nevoit sa faci fata unor comenzi uriase, va trebui sa gasesti o metoda rapida si eficienta prin care sa gestionezi toate actiunile pe care firma ta le intreprinde. Compania Accept Software iti vine in ajutor, oferindu-ti Programul de Gestiune Lapte!

Programul de Gestiune Lapte este un program de contabilitate extrem de util, care iti vine in ajutor cand vine vorba de realizarea declaratiilor la Departamentul de Administrare a Cotei de Lapte. Cu ajutorul programului pe care Accept Software ti-l pune la dispozitie, vei putea introduce documente primare, lista centralizatoarele si genera borderouri de plata.

Informatii generale despre Programul Gestiune Lapte:

–         A fost lansat la data de 1 ianuarie 2004

–         Marime: 1,5 MB (programul nu ocupa mult spatiu)

–         Format: RAR

–         Poate fi instalat in cadrul urmatoarelor tipuri de Windows: Windows 98SE / ME / 2000 / 2003 / XP / Vista/ 7.

Avantajele utilizarii Programului de Gestiune Lapte

– Programul este foarte usor de folosit astfel ca nu vei fi nevoit sa angajezi o persoana care sa se ocupe special de acest aspect

– Cu ajutorul programului, vei putea genera rapoarte complexe in doar cateva momente; rapoarte care, in mod normal, ti-ar fi luat ore intregi sau nici macar nu ar fi putut fi intocmite manual

– Descarcarea si testarea programului este gratuita, astfel incat nu vei fi nevoit sa investesti intr-un program inainte sa descoperi cum functioneaza si in ce mod iti va ajuta afacerea sa se dezvolte

– Utilizarea acestui program va duce la eliminarea riscului cauzat de erorile umane; programul este conceput special pentru a te ajuta sa te ocupi fara probleme de contabilitatea firmei tale.

Alege Programul Gestiune Lapte Accept Software pentru a-ti ajuta afacerea sa infloreasca si pentru a elimina grijile legate de partea contabila a afacerii tale! Pe langa acest program, Accept Software iti ofera si alte tipuri de programe: Gestiune Salarii, Gestiune si Contabilitate, Asociatii de Proprietari, etc. Pentru a descarca Software-ul Gestiune Lapte sau oricare dintre celelalte programe, te invitam sa accesezi platforma web a companiei! Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciile oferite de Accept Software, te invitam sa ne contactezi, accesand informatiile de mai jos:

Accept Software, date de contact:

Radauti

Str. Calea Bucovinei nr. 8

Telefon: 0230/566313

Email: office@acceptsoftware.ro

Mobil:0744544234

Suceava

Str. Mihai Eminescu, Nr 36

Telefon: 0230/521738

Falticeni

Bulevardul 2 Graniceri, Bloc 15

Telefon: 0230/545353

Vatra Dornei

Str. Dornelor, Bloc 2

Telefon: 0230/375220

Gura Humorului

Str. Avram Iancu, Nr. 2 (Langa Spital)

Telefon: 0230/579049

Program

luni – vineri: 9:00 – 17:00

sambata: 9:00 – 14:00

duminica:Inchis

Articol oferit de 2biz.ro