Ecowood Industry executa case lemn la comanda

Si tu iti doresti un loc unde sa te relaxezi, o casuta unde sa poti evada la sfarsit de saptamana si unde sa poti petrece cele mai frumoase concedii? O astfel de casuta poate fi realizata cu o investitie minima daca alegi sa o construiesti din lemn. Materialele sunt mult mai ieftine si rezista in timp fara probleme. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre modul cum se realizeaza frumoasele case lemn, ia legatura cu expertii de la Ecowood Industry.

De ce sa investesti in case lemn?

Executia unei astfel de case lemn se realizeaza in timp foarte scurt si cu cheltuieli destul de mici. Daca locuinta este realizata din busteni atunci aspectul acesteia este inedit. Insa bustenii pot avea si anumite dezavantaje. In timp, in special din cauza umezelii, se pot produce crapaturi inestetice. Aceste crapaturi nu pot fi evitate nici daca lemnul este bine uscat in uscatoare profesionale. Expertii de la Ecowood Industry au venit cu solutii ingenioase care s-au dovedit si foarte utile. Pentru eliminarea tensiunii din interiorul lemnului se realizeaza un canal pe toata lungimea busteanului. Uscarea lemnului se realizeaza pe cale naturala si se apeleaza la tratarea acestuia cu substante speciale care-l protejeaza impotriva umezelii si a factorilor externi.

Aceste case lemn beneficiaza de protectie termica ce duce la economisirea de energie. Acest lucru se datoreaza in special peretilor din lemn rotund ce pot avea grosime de la 20cm la 35-40cm. Apa nu patrunde in locuinta si nu s-a observat vreo modificare a peretilor nici in cazul bailor sau bucatariilor. In plus locuinta este protejata fonic pentru un confort maxim. Lemnul utilizat pentru executarea locuintelor poate fi tratat cu solutii ignifuge desi acesta are aproape acelasi coeficient de rezistenta la foc ca si majoritatea materialelor din care se executa casele in mod normal.

La cine sa apelezi pentru case lemn?

Pentru executia celor mai frumoase case lemn exista Ecowood Industry. Compania s-a axat pe prelucrarea lemnului pentru a da nastere unor creatii inedite si a unor constructii de durata. Echipa este formata din persoane bine pregatite, capabile sa execute constructii variate, personalizate in functie de nevoile clientilor. Prin urmare echipa realizeaza case, piese de mobilier, terase, foisoare, garaje, case de vacanta, locuri de joaca pentru copii, lambriuri si o multime de alte elemente realizate din lemn rotund si rectangular. Oferta este variata, iar lucrarile se executa rapid din materiale de prima clasa.

Multe persoane se orienteaza asupra unor case lemn deoarece investesc mai putini bani si timp. Casele realizate din lemn sunt confortabile si iti permit sa te relaxezi intr-un mediu cat mai natural. Expertii de la Ecowood Industry iti vin in ajutor cu cele mai bune informatii si iti realizeaza un proiect complex pentru ca la final sa beneficiezi de o constructie ca la carte. Lucrarile se executa rapid, din materiale de prima clasa.

Daca vrei sa ai casuta mult dorita, pe care sa o poti realiza asa cum ai visat, ia legatura cu expertii de la Ecowood Industry. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0733.137.508. Vei beneficia de cele mai frumoase case lemn de pe piata.