Ingeco ofera rafturi metalice rezistente de peste 15 ani… Sarbatoreste alaturi de noi succesul!

rafturi metalice

rafturi metalice

Suntem alaturi de clientii nostri de peste 15 ani, lucru care sporeste increderea acestora in activitatile noastre, in aceasta zi alaturi de dumneavoastra dorim sa prezentam produsul cel mai bine cotat si anume: rafturile metalice. Ingeco.ro este specializat in realizarea de rafturi practice, utile si estetice, cu intrebuintari diferite.

Aveti la dispozitie mai multe tipuri de rafturi metalice, pornind de la culori diferite, pana la numar de rafturi, dimensiune, model, accesorii, etc. In orice segment al vietii este nevoie de rafturi, fie in cadrul magazinelor, acasa in debara, in marile depozite, birouri, spatii comerciale, industriale, etc, fiecare persoana a depozitat candva anumite lucruri folosindu-se de rafturi. Insa cand vorbim de calitatea acestora, de rezistenta in timp, de siguranta produselor ne bucuram la fel de mult? Ingeco.ro se preocupa de buna-starea clientilor sai, oferindu-le rafturi perfect imbinate, cu rezistenta pe termen lung, iar produsele se afla in siguranta.

Rafturi metalice cu stil si calitate la pachet…

Indiferent daca vorbim de rafturi metalice destinate muzeelor, sau doar spatiilor comerciale, sau depozitului din propria casa, Ingeco.ro va propune cateva modele cu stil, deoarece si in cea mai ascunsa parte a vietii trebuie sa existe lucruri senine, chiar daca poate nu le vede nimeni, important este sa avem in jurul nostru lucruri de calitate si cu stil. Este important ca inainte sa dati comanda pentru aceste rafturi metalice sa stiti deja ce culori doriti, ce dimensiuni aveti in incapere pentru a le monta si ce produse veti aranja in ele. Daca aveti nevoie de ajutor, noi va putem asigura si montajul acestor rafturi, iar transportul in interiorul orasului este gratuit, asadar va aducem si montam totul oriunde doriti, sau le putem monta direct in atelierul nostru si sa le aveti gata realizate.

Alegerile clientilor sunt cele mai importante pentru noi, de aceea de-alungul timpului am incercat sa ne imbunatatim afacerea aducand elemente noi care sa surprinda clientii si sa scoata din anonimat produsele. Alaturi de rafturi metalice primiti accesorii de prindere rezistente, rafturi extra pe care sa le aveti disponibile pentru a le monta oricand doriti si multe alte surprize legate de promotiile din fiecare anotimp.

Ingeco.ro ofera rafturi la inalte standarde europene…Achizitionati cu incredere:

In momentul in care sunteti decisi sa achizitionati rafturi metalice de la Ingeco.ro, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numerele de telefon puse la dispozitia clientilor, iar unul dintre colegii nostri va fi pregatit sa va raspunda cu orice este necesar. Culoarea standard a rafturilor noastre este gri standard, asadar daca nu aveti o anumita preferinta, noi va vom livra rafturile realizate in aceasta culoare. Vopselele folosite de noi sunt naturale, nu se descuameaza in timp, iar rugina sta departe de rafturi, toate aceste beneficii si multe altele sunt gata sa paseasca alaturi de dumneavoastra. Alegeti rafturile metalice realizate de Ingeco.ro, iar ingeniozitatea cu care tratam lucrurile o sa se transforme in seriozitate si solutii utile si pentru dumneavoastra.

admin

admin