eGood – Ghid practic pentru alegerea combinelor frigorifice incorporabile

eGood - Ghid practic pentru alegerea combinelor frigorifice incorporabile

eGood - Ghid practic pentru alegerea combinelor frigorifice incorporabileVechiul frigider nu mai este deloc incapator si, pe deasupra, consuma si foarte multa energie electrica? In aceste conditii, este cazul sa investesti intr-o combina frigorifica de ultima generatie care, pe langa faptul ca are un aspect estetic deosebit, este si incapatoare si-ti va micsora si factura la curent.

Aparent, toate bune si frumoase, dar odata cu cresterea gradului de civilizatie si a tehnologiei, a crescut si diversitatea produselor, de la mancare si pana la modele de case. Asa stau lucrurile si cu aceste combine frigorifice. Ce sa alegi, o combina frigorifica clasica sau una incorporabila?

Tu o vrei, desigur, pe cea mai rentabila, nu atat ca pret, ci mai degraba din punct de vedere al designului si al potrivirii ei cu restul mobilei din bucatarie. Si daca tot a venit vorba de sfaturi pertinente in alegerea potrivita a unei combine frigorifice, ii vom lasa pe cei de la eGood sa te lamureasca ce si cum.

Frigiderul nu lipseste din casa nimanui

Cu siguranta, frigiderul este o inventie extraordinara, cu atat mai mult cu cat el e utilizat de catre toti oamenii din lumea larga, fiind cel mai raspandit produs electrocasnic. Nu ne putem imagina in 2014 o bucatarie fara frigider!

Si pentru ca timpul nu sta in loc nici macar pentru un frigider, acesta a fost inventat si reinventat de foarte multe ori, astfel incat, in zilele noastre, ai de ales dintre foarte multe modele, dupa nevoile tale personale.

Astfel, exista frigidere cu o singura usa, probabil acestea sunt cele mai intalnite, frigidere cu 2 usi, care au in partea de sus un congelator, frigidere cu 2 usi si cu congelator in partea de jos, combine frigorifice cu 3 usi, combine frigorifice cu 2 usi varianta side-by-side, sertare frigorifice si combine frigorifice incorporabile.

Daca tot am ajuns si la acest din urma produs, haide sa vedem cum alegem combina frigorifica incorporabila ideala.

eGood te sfatuieste bine

Atunci cand iti alegi o combina frigorifica incorporabila ar fi ideal sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

1. Deoarece o astfel de combina este perfect camuflata in interiorul unui dulap, nu-ti cheltui timpul, energia si banii sa iti cumperi o combina deosebita din punct de vedere estetic.

2. Cel mai important aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este latimea combinei, care, in marea majoritate a cazurilor, este de 54 de cm. Aceasta latime este gandita pentrueGood - Ghid practic pentru alegerea combinelor frigorifice incorporabile1 dimensiunile standard ale unei bucatarii modulare. Daca tu ai o bucatarie mai mica sau mai mare, trebuie sa masori cu exactitate spatiul alocat combinei, astfel incat, atunci cand mergi la cumparaturi sa stii exact ce-ti doresti si sa nu cumperi ceva care nu se potriveste din punct de vedere al dimensiunii.

3. Alege varianta No-Frost cu autoventilatie. Acest gen de combina nu ingheata, iar ventilatia este permanenta in toate compartimentele.

4. Compartimentarea interioara a combinei frigorifice. Fii atent la tot ce inseamna rafturi, grilaje, sertare speciale pentru legume sau fructe, sertare pentru bauturi si rafturi pe usi, astfel incat sa poti dispune la maximum de tot spatiul din interior.

5. Alege marci cunoscute care-ti garanteaza calitatea.

6. O garantie cat mai mare a combinei nu suna deloc rau.

7. Prospecteaza piata si in privinta preturilor si alege magazinul care-ti este cel mai confortabil.

Daca vrei sa cumperi un produs de calitate, alege combine frigorifice incorporabile eGood. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele eGood? Suna la numerele 0314-327.668, 0771-324.393 si 0212-410.615 sau trimite un e-mail pe adresa contact@eGood.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.