Instrumente muzicale – Muzica Store

instrumente muzicale

instrumente muzicale

Fara nici o diferenta in cazul in care cel care isi doreste un instrument muzical este amator ori profesionist, fie ca doreste sa cante intr-o anumita trupa sau ca vrea doar sa se relaxeze, magazinele de specialittae vin in sprijinul oricarui client fie cu ultimele serii de corzi, fie cu ultimul model de baterie, cu orice instrument muzical este solicitat si poate sa creze o adevarata dependenta celui care-l utilizeaza pentru a canta.

Dezvoltate ca si fabricate fiind chiar si in New York, corzile spre exemplu sunt echipate cu un miez hexagonal care asigura raspunsul cat mai rapid dat de dozelor magnetice si care sa fie deasemeni pe un ton cat mai clar.

In privinta acordajul, specialistii au folosit o combinatie intre tehnologia revolutionara denumita si “fusion twist” si tehnica noua denumita “wire drawing” care a fost reinventata in unele cazuri de magazinele specializate in instrumente muzicale, oferind astfel o considerabila imbunatatire a duratei acordajului.

Produsele in serie vin in magazinele de specialitate la dimensiuni care sunt din cele mai variate, in asa fel incat sa acopere pe cat posibil o gama larga si variata de tonuri si de tehnici.

Pot fi amintite in acest sens dimensiunile clasice folosite de magazinele de specialitate in seriile anterioare si care erau de 10/46, 9/42, sau 9/40 si care erau utilizate de regula  pentru solistica iar 12/52 si 11/49 utilizate pentru ritmica.

Pentru aimpaca insa si solistica si ritmica, specialistii recomanda variantele heavy bottom precum si extra heavy bottom, acestea fiind variante care combina grosimile solisticii direct pe primele 3 corzi impreuna cu cele de ritmica ce se afla pe ultimile trei corzi in felul urmator: 10/52, 11/52 si 11/56.

Corzile instrumentelor muzicale

In cazul in care poate 6 corzi par prea putine, specialistii au gasit pentru clientii  lor solutii. Seturile de 7 si de 8 coarde vin sa sprijine prezentarile de  10/59 si pe cele de 11/64 pentru 7 corzi precum si 09/80 ca si 10/74 pentru cele cu 8 corzi.

Concluzionand, pentru a avea benduri simai precise, pentru tonuri mai puternice ca si pentru un acordaj care tine si mai mult decat o poate face oricare alta coarda care a fost fabricata vreodata, se recomanda vizitarea magazinelor de specialitate si alegerea ultimelor echipamente si instrumente muzicale recomandate de specialisti.

Multi dintre cei care au trecut de momentul primei achizitii al unui instrument isi aduc aminte de perioadele sacrificate de stat la mare si asta pentru ca preferau sa economiseasca bani la saltea ca sa-si poata cumpara acea chitara pe care si-o dorea. Cu siguranta si acum unii dintre cei care isi doresc un anumit instrument muzical trebuie sa aiba o rabdare de otel pana ajuge  sa-si poata permite sa aiba instrumentul visat, insa acum, exista un motiv in plus si asta pentru ca magazinele de specialitate s-au gandit sa ofere chiar si cateva surprize, care sunt bine-venite atat pentru chitaristi, cat si pentru tobosari si pianisti. Desigur, povestea poate sa fie si invers, adica cei care au strans deja banii pentru instrumentul dorit, poate sa aiba parte chiar de un bonus ce va permite chiar si sa mai stati o zi in plus la mare, ca sa sarbatoriti cum se cuvine achizitia mult dorita.

 

admin

admin