Elevator pneumatic Tomax Prest, traditie si calitate de 17 ani

Orice service auto trebuie sa fie dotat cu un elevator pneumatic. Si cum industria auto din Romania este in continua crestere iar parcurile auto sunt intr-o dezvoltare rapida, este foarte important ca service-ul tau sa fie dotat in conformitate cu toate cerintele in vigoare. Desigur, atunci cand alegi dotarile unui bun service trebuie sa tii cont si de clientul final, adica cel care va reveni sau nu la serviciile tale.

In amenajarea viitorului tau service un elevator pneumatic este vital

Atunci cand iti amenajezi un service, ia aminte la urmatoarele sfaturi si nu vei da gres:

 1. Vadul sau amplasarea service-ului tau este foarte important, ca in orice alta afacere de altfel. Ai grija la vecini, nu trebuie sa-i deranjeze sau incomodeze, iar lumina trebuie sa fie pe cat posibil naturala;
 2. Este indicat sa ai 2 depozite, parcari, spatii administrative si service-ul propriu-zis, platforma betonata si spatiul de jur imprejur, spatii pe care le-ai amenajat special pentru clienti. Vei avea nevoie de cel putin 300 mp pentru toata afacerea;
 3. Mijloacele circulabile si mijloacele fixe sunt indispensabile dotari pentru service-ul tau;
 4. Printre utilajele fixe trebuie sa se regaseasca si:
 • Elevator cu 2 coloane;
 • Elevator cu 4 coloane;
 • Exhaustor pentru evacuarea gazelor de esapament, de perete;
 • Dulap pentru depozitarea sculelor, 7 sertare, pentru tinichigerie si camioane;
 • Banc de lucru cu sertare;
 • Refractometru;
 • Aparat de echilibrat rotile;
 • Platforma pneumatica sau elevator pneumatic pentru vulcanizare;
 • Cabina de vopsire;
 • Trusa hidraulica pentru tinichigerie;
 • Aparat pentru sudura in puncte cu spoter, cat si trusa pentru accesoriile de indreptare;
 • Stand care-ti permite sa testezi fortele de franare la microbuze si turisme avand si tester amortizoare;
 • Exhaustor gaze esapament;
 1. Mijloacele circulante adica acele produse ce se consuma la un singur ciclu: scule, vaselina, piese de schimb, generator de sudura autogen si electric, uleiuri, polizor si inca multe altele in functie de necesitatile fiecarui service auto in parte.

Calitatea lucrarilor este importanta pentru a castiga increderea si fidelitatea clientilor, cat si rapiditatea executiei. Verifica mereu piesele de schimb pentru a nu fi contrafacute si invata-ti personalul sa fie mereu orientat catre nevoile clientilor.

Nu uita ca fiind vorba despre o afacere nou deschisa vei avea nevoie si de promovare. Canalele online si offline sunt de mare ajutor si te vor ajuta sa fii mereu cu un pas inaintea concurentei.

Elevator pneumatic de la Tomax Prest

 Daca ai nevoie de elevator pneumatic de calitate superioara, Tomax Prest iti recomanda marca proprie. Este vorba despre elevatoare de tip platforma cu ridicare joasa si care sunt destinate pentru ridicarea turismelor, autoturismelor de teren sau a autoutilitarelor mai mici in service-uri auto sau in vulcanizari.

Din 1999 Tomax Prest are experienta in producerea acestor elevatoare, deci iti garanteaza calitate si satisfactie 100% pentru tine si clientii tai. Sunt elevatoare certificate CE, sunt fiabile, intretinerea este minima iar pentru punerea in functiune nu vei avea nevoie de mult timp. Sunt prevazute chiar si cu sisteme de siguranta, astfel incat accidentele la locul de munca sunt evitate, nu necesita montare, vopsirea s-a facut in camp electrostatic, iar garantia este de 3 ani.