Eliminarea petelor de calcar de pe orice tip de baterii bucatarie

bucatarie-pipa-inalta-272x192Apa este elementul in jurul caruia se axeaza viata si… mancarea, nu e asa? Ei bine, echipa de la www.baterii-lux.ro cunoaste cel mai bine acest aspect si dorim ca prin produsele noastre sa va oferim comfort, eleganta si in primul rand lux si exuberanta atat prin gama noastra de baterii bucatarie cat si celalalte produse pentru baie si bucatarie pe care le puteti gasi pe siteul nostru.

Fie ca vorbim de bucataria unei case moderne sau a unei vile elegante, gama noastra de baterii bucatarie este perfecta si innobileaza conceptul de design al oricarei bucatarii, modern, clasic sau minimalist. Deoarece la noi puteti gasi produse de lux, dorim sa va oferim cateva ponturi pentru a va intretine atat bateria cat si accesoriile aferente acesteia, astfel incat eleganta produselor noastre sa fie pastrata pe o durata de timp cat mai mare.

Baterii bucatarie gandite pentru eleganta si durabilitate

Toata gama de baterii bucatarie este realizata din cele mai bune materiale, gandite pentru o rezistenta in timp si o eleganta aparte. Asadar, fie ca vorbim de inox lucios sau de un finisaj mat negru sau cenusiu, vorbim de eleganta si un aspect aparte.

Dupa cum se stie, stropii de apa sunt ceva comun si aproape imposibil de evitat de pe suprafata unor baterii bucatarie, aceasta cu timpul ducand la aparitia petelor de calcar. Acestea sunt extrem de vizibile mai ales pe suprafetele din inox, fiind sub forma unor pete albicioase.

Pe piata produselor destinate ingrijirii unor baterii bucatarie dar si a articolelor din inox, exista foarte multe solutii pentru curatarea suprafetelor de depunerile de calcar. Insa, exista si metode accesibile oricui si mai ales ecologice.

Redarea stralucirii oricarei baterii cu solutii specializate

Garantia eliminarii totale si eficiente a petelor de calcar de care vorbeam mai devreme, precum si a murdariei in general, o pot oferi doar solutiile special concepute in acest sens. O astfel de solutie este si GROHclean, un produs ecologic, recomandat in curatarea bateriilor si altor suprafete din bai si bucatarii (armaturi, accesorii, cazi, obiecte din ceramica etc).

Cu un continut de 90% substanta biodegradabila, GROHclean poate fi utilizat cu succes atat pentru eliminarea urmelor de calcar, cat si a celor de apa, petelor de grasime si murdariei care afecteaza aspectul estetic al suprafetelor si elementelor cu pricina. Pulverizati, lasati sa actioneze si ulterior clatiti cu apa: 3 pasi simpli pentru o curatare ca la carte, realizata intr-un mod rapid si simplu.

Gama noastra de baterii bucatarie este una de lux, acest lucru reflectandu-se atat in designul unic, dar si in calitatea finisajului. Astfel intreaga serie de baterii bucatarie de pe siteul nostru prezinta un finisaj care nu doar ca arata impecabil, este si foarte rezistent la zgarieturi si depuneri de calcar sau alte tipuri de substante ce pot lasa urme. Asadar, va garantam atat calitatea cat si durabilitatea tuturor produselor noastre.

Asadar, fie ca doriti sa va utilati bucataria cu cele mai performante baterii bucatarie sau ca sunteti un profesionist in ale bucatariei si aveti nevoie de un produs care sa tina pasul cu nevoile dumneavoastra, pe siteul www.baterii-lux.ro veti gasi tot! Iar echipa noastra de experti sunt pregatiti oricand sa va ofere informatii si suport pentru orice produs din catalogul nostru on-line. Asadar, va asteptam cu drag.