Un epilat deosebit cu ceara epilat traditionala

ceara epilat traditionala

ceara epilat traditionala

Frumusetea este un lucru ce trebuie intretinut de orice femeie, idiferent de varsta. Astfel, scaparea de parul nedorit este unul din lucrurile pe care trebuie sa le avem in vedere pentru a purta orice haine dorim. Asa ca, epilarea cu ceara epilat traditionala este o alegere oportuna pentru ca ne vom bucura o perioada mai mare de pielea catifelata, dar si de o exfoliere foarte buna. Chiar daca multe femei sunt tentate de incearcarea diferitelor metode de epilare, ceara epilat traditioala a prins cel mai mult teren si pare a fi metoda de epilare perferata de femei.

Piele catifelata mai mult timp cu ceara epilat traditionala

Epilarea cu ceara epilat traditionala este un adevarat miracol pentru piele intrucat o sa va bucurati de lipsa firului de par circa doaua sau trei saptamani. O sa va bucurati de o piele catifelata, fara nici un fir de par. Ceara epilat traditionala se poate utiliza pe orice tip de piele, inclusiv pe cea sensibila, indiferent de anotimp sau de starea pielii, daca este sau nu brozata. Acesta este un avantaj pentru ca nu toate tipurile de epilare pot fi utilizate indiferent de anotimp.

Tipuri de ceara epilat traditionala

Pentru a multumii si cele mai pretentioase femei, vom gasi diferite tipuri de ceara epilat traditionala, dedicata pentru diferite tpuri de piele. O sa gasiti ceara epilat traditionala naturala ce este recomandata oricarui tip de piele si se foloseste cu preponderenta pe timp de vara pentru ca aderenta este mai buna, chiar daca pielea este putin transpirata. O combinatie deosebita o reprezita ceara epilat traditionala cu ciocolata ce va aduce dupa sine un efect hidratant si revigorant pentru piele. Mai exista si ceara epilat traditionala cu proteine din lapte ce este special creata pentru pielea sensibila datorita compozitiei speciale pe care o are. In plus, si proprietatile nutritive sunt cele care aduc pielii beneficii pe parte de hidratare, mai ales ca aceasta are nevoie de elemente nutritive imediat dupa epilare.

Cum sa te epilezi acasa cu ceara epilat traditionala?

Fie ca alegi sa mergi la salon sau te epilezi singura acasa, ceara epilat traditionala este ceea ce aveti nevoie. Daca la salon veti lucra cu o profesionista, acasa puteti deveni una. Mai intai trebuie sa incalziti ceara intr-un recipient special numit decantor sau intr-un vas direct pe aragaz. Dupa ce aceasa s-a topit trebuie sa o incercati pe piele luand cu o spatula de lemn putin si intinzand-o pe piele. Daca temeperatura este potrivita nu mai ramane decat sa o intandeti pe piele simai apoi sa o smulgeti, pielea ramanand catifelata, fara nici un fir de par. Cu ceara epilat traditionala va veti epila rapid si usoar profitand de confortul si intimitatea casei.

Pielea noastra are nevoie de o epilare cu produse de calitate, astfel ca ceara epilat traditionala este una dintre cele mai bune alegeri. Varietatea de tipuri existente, exfolierea, hidratarea pielii si faptul ca se poate utiliza si acasa reprezinta un avantaj pe care multe femei il cauta. Nu ezitati sa va bucurati de o piele frumoasa cu epilarea cu ceara epilat traditionala.

admin

admin