Hidroizolatii de calitate – Mincon.ro

hidroizolatii

hidroizolatii

Imediat dupa ce a fost demarata o dezvoltare a pe plan a pietei acoperisurilor, apare si continua sa se dezvolte si o miscare in ceae ce priveste constructia  acoperisurilor care sunt verzi. Acestea  in schimb, e important sa poata fi cat se poate de bine hidroizolate.

Companiile ce sunt specializate, pot  executa multiple lucrari ce sunt specifice hidroizolatiilor , asa cum ar fi de exemplu izolarea facuta teraselor verzi , utilizand pentru asta niste membrane poliuretanice, si deasemeni  bicomponente sau  lichide ce au bituum la baza, care fac parte mai ales  din cadrul gamei Hyperdesmo PB.

Terasele verzi reprezinta o combinatie a acoperisurilor hidroizolate fata de mediul inconjurator, cel natural care este caracterizat printr-o bio diversitate, utilizandu-se pentru asta de vegetatii ce cresc in mod  natural chiar pe  acoperisuri. Aceste terase verzi sunt o proiectate in asa fel incat sa fie niste terase autonome, ele putand oferii  un sistem prietenos ce este necesar acoperisului,  sistem care este destul de  usor de a fi intretinut ecologic vorbind insa in acelasi timp este unul bland fata de mediu.

Prin intermediul imaginilor care sunt  postate pe  site-urile pe care le detin  firmele ce sunt specializate in domeniul acesta, se evidentiaza instalarea care este  una tipica si in acelasi timp specifica sistemelor pe care le au  acoperisurile verzi. Folosind rasini poliuretanice de tip – Alchimica, cat  si membrane de drenarela care sunt  adaugate la geotextilele  specifice filtrarii, pot sa fie construite niste  sisteme de acoperis care sunt eficiente si in acelasi timp pot sa fie facute in timp relativ  scurt.

Structura pe care o are orice terasa verde este in  felul acesta una  flexibila,  una durabila si rezistenta  pana la radacini, aceasta  fiind permeabila in fata  vaporilor care pot sa apara. Un  sistem ca acesta al teraselor verzi este folosit intr-un mod cat se poate de activ si deasemeni in cadrul zonelor acoperisurilor.

Sunt deasemeni avantajoase si sunt  considerate eficiente daca se discuta din punctul de vedere al costurilor in comparatie cu alte metode  utilizate pentru acoperire,  sistemul  de acoperisuri verzi fiind  o metoda economica si deasemeni eficienta incluis  din puctul de vedere al costurilor si  daca discutam incluisv pe termen lung, acesta  putand reduce activ costurile cu intretinera incluisv pe cele care se inregistreaza in mod normal cu energia.

 

Rezistenta termica ce este oferita de catre terasele verzi, detin un rol de  imbunatatire al eficientei energetice. In perioada in care vegetatia  creste si izolatia termica pe care o au acoperisurile, o sa fie  mai eficienta in privinta  pastrarii caldurii, din acest motiv hidroizolatiile vor reduce in mod semnificativ costurile care sunt realizate de regula cu incalzirea, in  perioadele lungi de timp ce sunt luate ca si referinta.

Daca tinem  cont de faptul ca si mai mult devene o amenintare aceasta incalzire globala, o astfel de  amenintare ce este resimtita in cadrul sistemului climatic actual, atunci  cantitatea de  precipitatii ce cad in tara la noi va creste, iar lucrul acesta  cauzeaza uneori inundatii masive si in mod firesc stress mare in cadrul structurii acoperisurilor . www.Mincon.ro

Terasele verzi sunt practic niste terase ce pot fi considerate practic dependente de apa,  captand nu numai  apa ce provine  de la ploaie dar si umiditatea ce vine venita din aer. Astfel de  terase verzi vor  reduce activ riscurile de inundare, ajutand  la managementul apei si reducand risipa in  privinta  apei de ploaie.

admin

admin