EuroCat – Avantajele gazonului sintetic!

9a1d5bc8e0d797a5b8a7ef5378f51e18Datorita avantajelor si rezistentei mai mare, EuroCat recomanda gazonul sintetic de fotbal. Spre deosebire de cel natural, gazonul sintetic de fotbal este mult mai apreciat si din ce in ce mai des folosit pentru alcatuirea suprafetelor de joc gratie numeroaselor avantaje pe care le prezinta. Acest tip de gazon este mai mult decat binevenit in situatiile in care jocul de fotbal este disputat in conditii meteo nefavorabile. De exemplu, gazonul natural este afectat de intemperii si conditiile meteo neprielnice, fapt ce determina aparitia accidentarilor pe teren si intrarile prin alunecare ale jucatorilor se pot transforma in faulturi demne de cartonasul rosu. Gazonul artificial este ideal atat pentru amatori, cat si pentru jucatorii profesionisti si este oferit la un raport optim calitate-pret.

Gratie caracteristicilor tehnice si a faptului ca se poate juca pe toata perioada anului la costuri de intretinere reduse, gazonul sintetic tinde sa inlocuiasaca cu succes gazonul natural. In cazul in care doresti schimbarea gazonului si inlocuirea lui cu unul artificial, trebuie sa verifici daca produsul achizitionat este certificat de FIFA pentru a te bucura cu adevarat de beneficiile oferite de acesta. EuroCat ofera gazon de calitate superioara, provenind de la producatori licentiati FIFA, produse testate de organismele internationale, reusind sa obtina certificari de calitate. Pentru un confort optim al jucatorilor se foloseste gazon sintetic cu inaltimea firului intre 40 si 60 mm, realizat din polietilena, care nu zgarie si nu arde pielea jucatorilor la contactul cu iarba si un infill din nisip cuartos si granule de cauciuc. Gazonul se monteaza usor, suprafata de joc obtinuta remarcandu-se prin rezistenta la uzura si implicit posibilitatea utilizarii pe o perioada indelungata de timp. De asemenea, un alt avantaj deloc de neglijat il reprezinta costurile minime de intretinere. Gazonul artificial s-a dovedit a fi solutia ideala in amenajarea terenurilor sportive de orice fel. Avantajele se refera la costul de investitie initiala care este mai mic, costul intretinerii este redus, iar durata de viata in exploatare si rezistenta la intemperii sunt mai mari.

Infiintata in Adjud, judetul Vrancea, societatea EuroCat se ocupa de constructia terenurilor de sport pentru a imbunatati conditiile de joc ale unor sporturi variate: tenis, baschet, fotbal, volei, s.a. Acestea pot fi concepute din diverse materiale, in functie de preferintele fiecarui client in parte, materiale care sunt superioare din punct de vedere calitativ, astfel incat fiabilitatea lucrarilor va fi asigurata. Tehnicile de realizare folosite, echipamentele de ultima generatie, contribuie de asemenea, la obtinerea unor rezultate de exceptie. Pe langa aceste servicii, firma executa si amenajari spatii de joaca, imprejmuiri terenuri de sport, intretinere terenuri artificiale si renovare terenuri sportive.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite si pentru comenzi acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei EuroCat. Specialistii EuroCat iti ofera suportul tehnic pentru a alege varianta optima pentru fiecare tip de sport care se va desfasura pe suprafata respectiva. Gazonul sintetic se poate monta pe suprafata din bitum, placa de beton armata sau pat de piatra concasata foarte bine tasata. Aceasta din urma este recomandata deoarece ofera un drenaj de 100%. Investeste intr-un gazon sintetic de fotbal oferit de EuroCat datorita calitatii si investitiei reduse in acest produs.

 

 

 

 

Datele de contact ale firmei EuroCat

Adresa firmei: Adjud, Adjud, Vrancea

Telefon: 0726 761 430

Email: office@terenuri-sportive.ro