Joc camera misterelor

joc camera misterelor

joc camera misterelor

A intervenit rutina in grupul dumneavoastra de prieteni si nu mai aveti idei cum sa va petreceti timpul liber? V-ati saturat doar sa iesiti in oras la un suc sau o cafea si vreti sa experimentati ceva nou, inedit? Faceti parte dintr-un grup de prieteni iubitor de aventura si noi experiente? Ce parere aveti daca timp de o ora ati evada din acest spatiu si ati patrunde intr-o lume captivanta, total noua, din care sa va luptati apoi sa puteti scapa? Va surade ideea de a fi inchis impreuna cu alti prieteni intr-o camera tematica din care sa fiti nevoit sa evadati intr-un timp limita? Daca da, inseamna ca sunteti un concurent serios pentru un joc camera misterelor. Poate va duce cu gandul la Harry Potter, insa un astfel de joc chiar exista si la noi in tara.

Ce inseamna acest joc camera misterelor?

Poate ca unii desi stiu, insa pentru cei care inca nu au auzit de acest joc camera misterelor este important de mentionat faptul ca acesta acest un joc real, care a fost adaptat si pus in practica dupa un joc foarte cunoscut, care a strans un numar impresionant de fain in intreaga lume. Mai exact, jucatorii sunt inchisi intr-o camera tematica, aleasa de ei si sunt nevoiti ca in maximum 60 de minute, sa incerce sa iasa din ea, gasind anumite indicii, rezolvand probleme si ghicitori. Totul se desfasoara contra cronometru si este nevoie de o foarte buna comunicare intre membrii echipei. Acestia trebuie sa stie sa se organizeze foarte bine pentru a putea gasi la timp cheie care sa ii scoata din camera. Acest joc camera misterelor poate fi jucat in echipe de 4-6 jucatori. Ce se intampla insa daca nici un membru al echipei inchise in camera nu reuseste sa gaseasca cheia care sa ii ajute sa evadeze in cele 60 de minute? In acest caz, organizatorii le mai ofera minute in plus, pana la 90 de minute si indicii in plus pentru a facilita iesirea si gasirea solutiei salvatoare. Daca printre membrii echipei exist persoane care nu mai pot continua jocul sau carora li se face rau, exista un buton de panica, care poate fi activat.

Sunteti din Bucuresti si vreti sa participati la un joc camera misterelor?

Daca locuiti in Capitala si nu stiti inca unde puteti merge pentru a participa la un joc camera misterelor, Mystery Rooms Escape va ofera aceasta oportunitate. Aici va sunt oferite cinci camere tematice, din care o puteti alege pe cea care vi se pare cea mai atractiva: Legacy, Conspiracy, Enygma, Journey si Childhood. Fiecare dintre aceste camere are un anumit grad de dificultate si propriile exercitii, reguli si probleme ce trebuie rezolvate. In ceea ce priveste preturile pe care le practica organizatorii de la Mystery Rooms Escape, trebuie sa stiti ca acestea sunt convenabile, insa difera in functie de numarul de jucatori care participa la acest joc camera misterelor si de timpul petrecut inauntru; este evident faptul ca, daca se solicita minute suplimentare, pretul va fi mai mare.

Care sunt datele de contact ale celor de la Mystery Rooms Escape?

Daca oferta celor de la Mystery Rooms Escape v-a convins si vreti si dumneavoastra sa incercati aceasta experienta inedita, puteti sa faceti o rezervare prin telefon, Facebook sau e-mail. Mystery Rooms Escape poate fi gasit pe bulevardul Schitu Magureanu, nr 45, langa parcul Cismigiu. Alegeti un mod inedit si de neuitat in care sa va petreceti timpul liber, in compania prietenilor, participand la un joc camera misterelor. Puteti accesa si site-ul lor www.roomsescape.ro , pentru mai multe informatii

admin

admin