Examene limba engleza Bucuresti

examene limba engleza

examene limba engleza

Examenele limba engleza Bucuresti sunt niste teste care se dau la bacalaureat, la testarile nationale si au loc in municipiul Bucuresti precum si in toate orasele din Romania. Aceste teste se dau oral,  scris sau audio si pun in evidenta tot ce a invatat sau nu elevul in toti anii de liceu sau de gimnaziu. Cele audio se dau prin punerea unei anumite casete-audio de catre un profesor de comisie elevului care trebuie sa o asculte cu atentie pentru ca trebuie sa explice apoi ce a inteles din acea caseta.Nu se pune nota ci un fel de calificative care inseamna bine sau rau (A1-nota  foarte mica, A2-nota mica, B1-nota mare, B2-nota foarte mare).

Un altfel de examen la limba engleza ar putea fi examenul Cambridge care se da in timpul scolii si are rolul de a pune elevul in dificultate dar si de a testa cunostintele si competentele lor in limba engleza. Acestea se dau grila.

In Romania ca si in alte tari, limba engleza a devenit o necesitate deoarece este o limba internationala si de aceea din cand in cand iti poti testa cunostintele in aceasta limba si se dau anumite examene de testare a limbii. Limba engleza conteaza si la un loc de munca sau la o altfel de activitate care necesita cunoasterea acestei limbi.

Examenele limba engleza Bucuresti  sunt facute atat pentru a testa cunostintele de-a lungul anilor cat si pentru a testa stadiul la care un elev sau o persoana stie limba engleza (de incepator, mediu sau avansat).

Examenul este una dintre cele mai bune metode de testare si de verificare a unor cunostinte sau lucrari.

Examenul de bacalaureat la limba engleza se dadea inainte de 2011-2012 oral. Sau scris Acest examen oral consta in punerea unor intrebari de catre membrii unor comisii dintr-un text si realizarea unei compuneri pe loc de catre elev dupa care va urma relatarea acestei compneri membrilor comisiei. Dupa trecerea prin aceste doua etape, membrii comisiei vor pune o nota in carnet care reprezinta rezultatul final al evaluarii raspunsurilor date.

Insa, examenul scris la limba engleza era mult mai complex, necesita mai multe intrebari, chestiuni de gramatica.

Dar dupa 2011, limba engleza a inceput sa se dea oral, dar sub o alta forma, prin punerea unei casete audio si apoi studentul va spune ce a inteles din acea caseta, raspunzand la anumite intrebari puse de membrii comisiilor.

1) Examenele limba engleza Bucuresti  au in vedere:

  • modul de lucru al elevului,
  • capacitatea de perceptie al elevului,
  • spontaneitatea elevului.

2) Examenele limba engleza Bucuresti se evidentiaza fata de alte exanene prin:

  • modul diferit de abordare,
  • modalitatea de realizare a subiectelor.

3) Examenele limba engleza Bucuresti pun in evidenta:

  • limbajul elevului,
  • modul de exprimare al elevului in limba engleza,
  • accentul elevului in limba engleza,
  • evaluarea cunostintelor dobandite de elevi in  toti anii de scoala si de liceu .

Asadar,  examenele limba engleza Bucuresti reprezinta evaluarea si verificarea modului de abordare de catre elevi a limbii engleze si pot avea ca rezultat unul favorabil sau nefavorabil pentru elev.

Pentru mai multe informatii accesati Discover-me.ro

admin

admin