Facility Distrib aduce pe piata romaneasca cele mai bune benzi transportoare pentru industria alimentara

531948_109903555872390_1762534027_nPersoanele care lucreaza in industria alimentara stiu cat de mari sunt exigentele in acest domeniu si cat de rigurosi trebuie sa fie in procesul de productie pentru a reusi sa-si atinga obiectivele.

Produsele alimentare sunt perisabile, spre deosebire de alte tipuri de produse, precum cele electronice sau electrocasnice, piesele de mobilier sau produsele de imbracaminte. Daca nu sunt procesate si ambalate in conditii de maxima igiena, conform reglementarilor din domeniu, pot pune in pericol sanatatea consumatorilor. Specialistii din industria alimentara trebuie sa aduca pe piata produse care sa satisfaca nevoile nutritionale ale cumparatorilor, sa aiba un gust placut, sa aiba ambalaje atragatoare si sa se vanda cat mai bine.

Pentru ca productivitatea unei companii din domeniul alimentar sa nu scada si, deci, sa nu scada nici profitul acesteia, e necesara utilizarea unor echipamente performante. Firma Facility Distrib comercializeaza astfel de echipamente la cele mai bune preturi. De la Facility Distrib toti cei interesati pot sa achizitioneze benzi transportoare industria alimentara.

Benzi transportoare industria alimentara, disponibile la Facility Distrib

Facility Distrib e o firma care are sediul in Bacau si care distribuie in Romania echipamente si utilaje de care au nevoie companiile specializate in productie alimentara. E vorba de benzi transportoare industria alimentara, dar si de alte utilaje si componente specifice acestui domeniu. Toate sunt produse de companii mari, apreciate la nivel mondial.

Pe langa benzi transportoare industria alimentara, firma bacauana distribuie si uleiuri hidraulice, uleiuri de motor, curele trapezoidale, uleiuri pentru turbine, furtunuri de alimentare, uleiuri de tratament termic, uleiuri de circulatie, uleiuri pentru compresoare de aer, uleiuri pentru transmisii industriale, rulmenti liniari, echipamente de monitorizare a rulmentilor, furtunuri siliconice, uleiuri de transfer termic, furtunuri hidraulice, adezivi pentru aplicatii industriale, chituri epoxidice, snururi din azbest si uleiuri pentru lagare.

Alte produse din oferta companiei sunt echipamentele pneumatice, solutiile de protectie anticoroziva, amortizoarele de zgomot, rulmentii radiali oscilanti cu bile, rulmentii radial-axiali cu bile, vaselina rezistenta la temperaturi mari si mici, compresoarele pneumatice, sculele electrice, benzile trasportoare deschise si inchise, articulatiile sferice, echipamentele hidraulice, fluidele de ambutisare, rulmentii radiali cu bile, manometrele pentru aer, vaselina siliconica, grupurile de preparare a aerului, piesele de schimb pentru compresoare, sculele pneumatice, tabla gaurita si altele.

Cele mai performante benzi transportoare industria alimentara

Daca esti in cautarea unor benzi transportoare industria alimentara cu adevarat moderne si performante, le gasesti la Facility Distrib. Compania distribuie mai multe tipuri de benzi transportoare. Specialistii companiei nu se ocupa doar de comercilaizarea unor astfel de echipamente, ci si de proiectarea si montarea lor. La ei poti sa apelezi si atunci cand ai nevoie de piese de schimb pentru benzi transportoare sau cand cauti solutii de intretinere pentru astfel de utilaje sau pentru altele asemanatoare.

In industria alimentara se folosesc mai multe feluri de transportoare: transportoare sub forma de banda, transportoare cu lanturi sau transportoare cu role. Lanturile pot fi modulare sau din inox. Transportoarele sub forma de banda sunt ideale pentru liniile de imbuteliere.