FireDesign va ofera focare seminee de o calitate ireprosabila la preturi foarte bune

focare seminee

focare seminee

Cine nu viseaza la un semineu in locuinta sa? Fie ca locuim la casa sau intr-un apartament, ni se pare ideal sa avem un semineu asa cum vedem numai prin filmele americane, in jurul caruia sa ne strangem iarna, alaturi de cei dragi noua, la un pahar de ciocolata calda sau la o cana de ceai, ori sa ne tinem in brate cu sufletul nostru pereche. Cu siguranta si dvs. ati ramas placut impresionat de caldura pe care o degaja un semineu, de aspectul elegant al acestuia si de cat de bine se incadreaza in orice incapere l-ati pune. Daca sunteti in cautarea unei solutii practice si confortabile de incalzire, cu un look placut, alegeti-va un semineu care va place, si accesorizati-l in mod complet cu unul din produsele din categoria focare seminee a companiei FireDesign.

Oferta FireDesign in materie de focare seminee impresioneaza chiar si cei mai exigenti clienti

Cautati un produs din categoria focare seminee insa nu stiti exact ce vi s-ar potrivi? Puneti mare accent pe raportul calitate-pret al acestora? Atunci cu siguranta trebuie sa va lasati pe mana specialistilor companiei FireDesign. Angajatii firmei sunt foarte amabili, saritori, cu o vasta experienta si calificare in domeniu, putand sa va puna oricand la dispozitie solutia optima si personalizata in functie de necesitatile dvs.

Focarele seminee vin intr-o varietate de modele, si trebuie sa specificam: focare seminee cu boetanol Planika aduse din Polonia, focarele seminee cu gaz Dru aduse din Olanda, focarele cu incalzire cu apa sau cele din fonta Seguin Duteriez aduse din Franta. De asemenea, mentionam si focarele seminee din otel cu samota, focarele electrice din Canada, Dimplex, si modelele de focare seminee deschise Polyfram aduse din Franta.

Semineele se potrivesc atat locuintelor amenajate in mod traditional, cat si celor ce tin pasul cu moda. Semineele cu bioetanol, spre exemplu, se incadreaza mai bine locuintelor moderne, si vin in patru modele exceptionale: coffee tables, architects line, portabile sau de perete. Pe de alta parte, focarele semineelor deschise sunt variate ca si model, in oferta firmei FireDesign. Sa luam ca si exemplu produsul Polyflam Monobloc 840, cu 8 ore autonomie si capacitatea de a incalzi pana la 120 de metri patrati. Focarele seminee din otel sunt usor de ales, in functie de puterea termica pe care fiecare client in parte si-o doreste, si reprezentantii firmei sunt dispusi oricand sa va ajute, daca solicitati asistenta de specialitate si ajutor profesional.

Avantaje focare seminee de la FireDesign

Focarele seminee sunt produse fara de care semineele propriu-zise nu ar functiona in parametri normali si in conditii de deplina siguranta. Acestea va ajuta sa faceti economie, semineele reprezentand o solutie cat se poate de avantajoasa de incalzire, din punct de vedere financiar vorbind, dar si estetic. Semineele pot fi folosite chiar daca se intrerupe furnizarea electricitatii, insa nu acelasi lucru il putem spune in cazul centralelor termice sau a altor surse de incalzire. Achizitionati focare seminee de la FireDesign si nu veti regreta decizia luata!

admin

admin