VST Construct va ofera agregate de balastiera pentru constructii de inalta calitate

agregate de balastiera

agregate de balastiera

Avand in vedere ca domeniul constructiilor cunoaste o dezvoltare rapida iar materialele utilizate urmeaza un trend ascendent in ceea ce priveste dezvoltarea de noi tehnologii de obtinere dar si echipamente pe masura lor.

VST Construct va pune la dispozitie agregate de balastiera pe care le produce si comercializeaza in scopul de a fi utilizate in domeniul constructiilor, in special pentru constructia drumurilor si repararea cailor ferate. La nivelul acestor agregate de balastiera distingem doua tipuri si anume naturale si concasate. Aceste produse le regasiti pe site-ul nostru www.vstconstruct.ro dar si multe altele care sunt la fel de utile si vitale pentru domeniul de activitate pe care il aveti. In continuare, vom trece in revista caracteristicile tehnice uimitoare pe care le prezinta aceste agregate de balastiera dar si cateva detalii despre procesul de productie prin care trec.

Caracteristicile si utilitatea agregatelor de balastiera

Din seria acestor agregate de balastiera fac parte nisipul, balastul, sorturi, refuz de ciur, refuz ciur concasat, pamant negru sau galben. Din punct de vedere al procesului de productie, intregul proces porneste din balastiera care este amplasata langa albia raurilor pentru a se facilita productia. Fabricarea betonului utilizeaza cel mai mult aceste agregate de balastiera intrucat acesta reprezinta practic ingredientul principal al produsului finit. Practic betonul este un amestec omogen intre ciment, agregate balastiera (nisip, pietris) apa si aditivi.

Acese agregate de balastiera se utilizeaza cu precadere ca aditivi sau in starea lor naturala pentru o serie destul de variata de utilizari dar reusesc sa satisfaca cu succes o serie de conditii tehnice cu privire la natura si rezistenta lor, continutul de impuritati, forma si dimensiunea maxima a granulelor, compozitia granulometrica (repartitia procentuala a granulelor componente in functie de marimea lor) si gelivitatea (comportarea la inghet si dezghet).

Toate aceste caracteristici tehnice prezentate de agregate de balastiera sunt deosebit de importante intrucat influenteaza intr-un mod pozitiv sau negativ procesul de utilizare a lor in componenta diverselor materiale de constructii cum ar fi de exemplu, betonul.

De preferat este varianta de agregate de balastiera fara impuritati intrucat se usureaza astfel intreg procesul de productie.

Procesul de productie si agregate de balastiera de inalta calitate marca VST Construct

VST Construct inca de la inceputul activitatii sale, va ofera astfel de agregate de balastiera de inalta calitate certificate prin standardele de calitate. Sistemul de management al calitatii este proiectat conform standardului SR EN ISO 9001:2001 precum si ISO 14001, desfasurat conform activitatii de baza.

In special atunci cand vine vorba despre materiale de constructii este mai mult decat esential sa se puna la dispozitia clientilor materiale de inalta calitate capabile sa satisfaca chiar si cele mai inalte asteptari. Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am axat pe un proces de productie agregate de balastiera caracterizat prin rigurozitate. Baza noastra de productie dispune de toate echipamentele si dotarile necesare pentru furnizare agregate de balastiera. Pe langa acest produs exceptional pentru intregirea si finalizarea cu succes a proiectelor de constructii mai regasiti pe site-ul nostru www.vstconstruct.ro si alte produse sau servicii la fel de esentiale. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin intermediul datelor noastre de contact si sa solicitati o oferta personalizata.

admin

admin