Firma de hidroizolatii Bucuresti Conduraru Grup si garantia calitatii

hidroizolatii Bucuresti

hidroizolatii Bucuresti

Fie ca locuiti la casa sau la bloc, firma de hidroizolatii Bucuresti Conduraru Grup este solutia dumneavoastra pentru cele mai eficiente si rentabile hidroizolatii. Fie ca vorbim despre izolarea termica sau importriva infiltratiilor de apa, in cursul timpului, am reusit sa imbunatatim in mod constant serviciile noastre, iar certificarile ISO 9001 si ISO 14001 sunt garantia calitatii si a profesionalismului nostru. Paleta de hidroizolatii pe care le putem realiza pleaca atat de la cele pentru fundatie cat si pentru piscine si bazine de apa, pana la hidroizolatii pentru acoperisurile de case si terasele blocurilor.

Ce putem face

Fiecare tip de lucrare pe care firma de hidroizolatii Bucuresti Conduraru Grup o poate executa are specificul sau tehnic si mai ales, tipuri de materie prima si resurse potrivite. Daca pentru fundatii se folosesc atat pelicule hidroizolante din PVC sau betoane impermeabile, pentru acoperisuri putem folosi atat metode clasice, cat si hidroizolatii speciale ce permit atat circularea cat si amenajarea de spatii verzi chiar pe blocul unde locuiti.
In cei 10 ani de existenta, firma de hidroizolatii Bucuresti Conduraru Grup a reusit sa stranga o colectie impresionanta in portofoliul sau, fapt care ne indreptateste sa discutam un pic despre elementele care va comfera garantia calitatii. Serviciile noastre sunt adresate cu precadere clientilor din Capitala si imprejurimi, insa, daca sunteti in postura de a apela la o firma de hidroizolatii, iata ce trebuie sa cautati.

Cum alegeti o firma de hidroizolatii

In primul rand certificarile pe care firma de hidroizolatii Bucuresti Conduraru Grup le are sunt o atestare a calitatii. Asadar, este mai mult decat firesc sa apelati la o firma ce beneficiaza de certificari ISO9001 dar si alte atestari ale calitatii. In general, va puteti orienta si catre firmele care au castigat una sau mai multe competitii intre firme. In marile orase exista topuri ale companiilor, asa ca, orientati-va spre cele care au in palmares mai multe atestari, trofee si acreditari.
Intreaga echipa a firmei de hidroizolatii Bucuresti Conduraru Grup este constituita din specialisti cu o experienta minima de 10 ani. Experienta in cadrul acestui domeniu are un cuvant greu, iar daca o firma tanara are in grupul sau de angajati si persoane cu experienta bogata, atunci aceasta poate fi o alegere foarte buna, insa, inainte de a alege, incercati sa luati cateva impresii de la unul sau mai multi fosti-clienti ai firmei. Astfel veti reusi sa primiti cateva recomandari si recenzii.
Evident, cum toate firmele serioase au propriul site, vizitarea acestuia va mai poate oferi cateva informatii despre seriozitatea companiei. Spre exemplu, siteul firmei de hidroizolatii Bucuresti Conduraru Grup, www.hidroizolatii-conduraru.ro contine informatii atat despre istoricul firmei (informatii dar si exemple de lucrari avute) precum si o serie de recomandari din partea unora dintre cei mai importanti clienti. Cu cat portofoliul firmei este mai bogat in clienti cu renume (market-uri populare, cladiri cunoscute, sedii si spatii publice, etc.) cu atat mai mult puteti avea incredere. In concluzie, putem spune ca alegerea unei firme de hidroizolatii trebuie facuta cu multa grija si mai ales, mergeti doar firmele care au un portofoliu foarte bun.

admin

admin