Fixeaza bine totul cu suruburi de la Bendkopp!

1902834_589704674448974_1711930946_nSi tu ai nevoie de suruburi pentru diversele ansamblari de prin casa? Ce ai spune sa iti procuri aceste produse direct de la furnizor? Multumita celor de la Bendkopp, tu iti vei putea procura tot ce iti trebuie in materie de suruburi si va trebui sa te apuci de treaba. Fara un efort prea mare, vei insuruba si desuruba de cate ori este nevoie.

Suruburi de toate dimensiunile si formele

Cei de la Bendkopp iti propun o gama variata de suruburi de care tu sa te poti folosi oricand trebuie sa asamblezi ceva. Pentru un plus de rezistenta, toate aceste suruburi sunt confectionate din materiale dure si rezistente si in acest fel, durata lor de viata va fi una mai lunga.

De cele mai multe ori este vorba de materiale precum otel sau aliaje din otel, dar suruburile mai pot fi fabricate si din cupru, inox si aluminiu. Inainte de ajunge pe piata, aceste produse sunt testate pentru a corespunde standardelor de calitate.

Apeland la aceasta firma, tu vei putea alege din surburi cu cap bombat, suruburi gips carton, suruburi beton, suruburi pentru lemn, suruburi autofiletante, suruburi autoforante, suruburi cap plat, suruburi cap hex, suruburi cu cap inecat, suruburi cu cap cilindric etc. Sunt suruburi cu locas torx, hexagonal sau hexagonal cu guler, iar in privinta crestarilor si tipurilor de filet, acestea sunt diferite in functie de model.

Disponibile in diverse variante, tu ai sansa de a procura suruburi de la unul dintre cei mai mari producatori de astfel de produse din tara. Sunt suruburi de calitate superioara cu care iti vei putea face treaba de fiecare data cand este nevoie, iar asamblarile tale vor fi cu adevarat sigure, fara niciun fel de risc.

Bendkopp este furnizorul tau de suruburi in orice moment!

Cu Bendkopp, te bucuri de investitii sigure in tot ce tine de produse de asamblare, articole electrice, scule, feronerie, izolanti, adezivi, scule de mana, instrumente de asamblare, instrumente pentru fixare de mare tonaj, fixari electrice, fixare schele, aparate de masura si control, scule electrice etc.

Bendkopp este o firma cu sediul in Cluj-Napoca care isi doreste sa raspunda prompt nevoilor clientilor in materie de organe de asamblare: de mai bine de 15 ani, deserveste clientilor de pe piata din Romania care isi doresc produse de calitate si servicii impecabile. In acest fel, Bendkopp pune mare accent pe cerintele clientului cautand sa ii ofere intotdeauna cele mai sigure alternative.

La inceput, aceasta companie a fost una mica, regionala ajungand in scurt timp o firma de talie internationala, recunoscuta atat in Romania cat si in afara. Pentru a-si multumi toti clientii, cei de la Bendkopp au cautat parteneri cu care sa colaboreze in vedere furnizarii de produse de calitate si servicii profesionale. Colaborarile incheiate ii vizeaza si pe cei de la SES din Germania, un nume cunoscut printre cei mai buni specialisti din intreaga Europa.

Tot ce iti ofera cei de la Bendkopp in materie de produse de asamblare, fixare si nu numai au la baza materiale precum otel, cupru, inox, aluminiu, oteluri aliate etc. si dispune de certificari internationale DIN, ISO, AISI, STAS etc. Daca si tu vrei sa te bucuri de calitatea produselor Bendkopp, adreseaza-te lor oricand doresti.

Bendkopp – pentru o paleta larga de suruburi de care sa te poti folosi in activitatile tale!